Jumppa - Aikuiset

Kesän ulkojumpat jatkuvat elokuun loppuun. Lisätiedot oikean reunan linkistä.

Syyskauden sisäjumpat alkavat 1.9. Ensimmäinen viikko on ilmainen tutustuminen kaikilla aikuisten tunneilla! (la 1.8.-pe 7.9.) Jumppien tuntikuvaukset, ohjaajat ja paikat näet klikkaamalla ryhmää kalenterista. (kelaa tarvittaessa eteen päin.) Tunnin kuormittavuus on merkattu tähdillä: *= kevyt tunti, **= keskiraskas, ***= raskas. Ilmoittautuminen tunneille jäsenrekisterin kautta ti 14.8. klo 18 alkaen.

Cooperin testi Keskuskentällä ti 28.8. Tapaaminen klo 19. Lähtö noin 19:10. Kaikille avoin ja ilmainen.

Elokuussa kahden kerran telinevoimistelutreeni aikuisille to 16.8 ja 23.8. klo 18.45-20. Hinta vain 16 €. Ilmoittautuminen on auennut jäsenrekisterissä tälle kurssille jo nyt!

Syksyllä uutta: Aamutreenit klo 7.15-8.00 Monitoimitalolla torstaisin! Ryhmä toteutuu jos vähintään 7 ilmoittautuu mukaan. Perjantai-iltaisin erilaisia kursseja: toiminnallinen treeni, aikuisten telinevoimistelu jne.

 

Linkki jäsenrekisteriin sivun ylälaidasta.

 

 

 

Hinnasto ja maksut

 

Hinnat syksyllä 2018: 65 €/1 jumppa, 120 €/2 tai useampi jumppa tai kertamaksu 8 €. Valitse useamman jumpan vaihtoehto, mikäli haluat käydä vapaasti kaikilla viikkotunneillamme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

Pelkät päiväjumpat (tiistai ja perjantai) yhteishintaan 65 €. Ilmoittaudu molempiin jäsenrekisterin kautta ja laita sitten postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. saadaksesi alennushinnan.

Huom: Päiväjumppien lapsiparkki on päättynyt.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35 €/kalenterivuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa ainoastaan tilille. Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä. Myös Sporttipassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä. Sporttipassimaksuohjeet oikeasta sivupalkista. Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (SmartumSaldo, TicketDuo, Eazybreak) Sovi aika: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos haluat maksaa jumppaosallistumisesi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tulosta jäsenrekisterin lasku ja anna sen yhdessä seteleiden kanssa jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Paikan voi peruuttaa ennen laskun eräpäivää. Jo maksettua kausimaksua ei palauteta, ellei jumppaa peruta kokonaan seuran toimesta.

Personal Trainer, Health Coach ja ravintovalmennus

Nyt voit myös varata tapaamisen henkilökohtaisen valmentajan kanssa! PT käy läpi sinun kuntotilanteesi ja toiveesi ja laatii kanssasi liikuntasuunnitelman, joka voi sisältää erilaisia lajeja, jumppia, kuntosaliohjelman tai tekniikkaopastusta ja sparrausta. Aloita kausi hyvällä ja yksilöllisellä suunnitelmalla sinun elämäntilanteesi ja budjettisi huomioiden. Tapaamisen hinta on 70 € (Masalan Kisan jäsenille 65 €). Varaukset osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Samasta osoitteesta saat yhteyden myös Health Coachiin, joka keskittyy asiakkaan terveyden kokonaiskuvaan, johon vaikuttavat ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, erilaiset riippuvuudet, stressin määrä ja kyky hallita omaa terveyttään. Sirpan erityisosaamista on auttaa ihmisiä, jotka ovat kokeneet suuria luopumisia tai joutuvat elämään fyysisten kipujen kanssa.

Ravintovalmentaja Kristiina auttaa sinua löytämään sinulle sopivan ruokavalion painonhallinnan tueksi, saamaan enemmän energiaa päivääsi ravinnon avulla tai tukemaan ravinnon avulla liikunnallisia tavoitteitasi. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennus!

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Svolin Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf