Joulun välipäivien treenit

MasKi-Gym järjestää kaikille avoimia liikuntatunteja joulutauon aikana Masalan monitoimitalon liikuntasalissa 5 euron kertamaksulla. Hyppää mukaan!

Lavis! Nyt tanssitaan! Tule omana itsenäsi nauttimaan musiikista ja anna sen viedä jalkojasi oikealle ja vasemmalle ja ympäri, iloiset askeleet uudelle vuodelle. Ohjaamassa Sari Paajanen. Hinta 8€

Kehonhuolto Vetreytä koko kehoa. Kehonhuolto kehittää koko kropan hyvinvointia ja liikkuvuutta Tarun ohjaamana. Ota oma matto mukaan tai lainaa salilta.

Pilates Rauhoitu ja anna hetki aikaa itsellesi. Hengitä. Laatupilatesta Karitan kanssa. Ota oma matto mukaan tai lainaa salilta.

Step & lihaskunto Nosta jalkaa ja sykettä! Tehokas treeni, jonka vaikeusastetta voit itse säätää painojen suuruudella ja laudan korkeudella. Ohjaamassa Taru. Halutessasi voit ottaa oman jumppamaton mukaan, laudat ovat salilla valmiina.

Kahvakuula Tehokas raudan nostelutunti koko kropalle. Ei askelsarjoja, vaan lihaskuntoliikkeitä pattereina. Voit ottaa omat kuulat mukaan jos sinulla on. Salilta löytyy joitakin lainakuulia. Ohjaajina Taru / Laura.

GYM VÄLIPÄIVIEN TREENIT päivitetty aikataulu (31.12.2022)