Ravintovalmennus, Personal Trainer ja Health Coach

Nyt voit myös varata tapaamisen henkilökohtaisen valmentajan kanssa! PT käy läpi sinun kuntotilanteesi ja toiveesi ja laatii kanssasi liikuntasuunnitelman, joka voi sisältää erilaisia lajeja, jumppia, kuntosaliohjelman tai tekniikkaopastusta ja sparrausta. Aloita kausi hyvällä ja yksilöllisellä suunnitelmalla sinun elämäntilanteesi ja budjettisi huomioiden. Tapaamisen hinta on 70 € (Masalan Kisan jäsenille 65 €). Varaukset osoitteesta PT@masalankisa.fi

Samasta osoitteesta saat yhteyden myös Health Coachiin, joka keskittyy asiakkaan terveyden kokonaiskuvaan, johon vaikuttavat ravitsemus, fyysinen aktiivisuus, uni ja palautuminen, erilaiset riippuvuudet, stressin määrä ja kyky hallita omaa terveyttään. Sirpan erityisosaamista on auttaa ihmisiä, jotka ovat kokeneet suuria luopumisia tai joutuvat elämään fyysisten kipujen kanssa.

Ravintovalmentaja Kristiina auttaa sinua löytämään sinulle sopivan ruokavalion painonhallinnan tueksi, saamaan enemmän energiaa päivääsi ravinnon avulla tai tukemaan ravinnon avulla liikunnallisia tavoitteitasi. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennus!