Seniorijumppa *-**

kuva: Suomen Voimisteluliitto / Milla Vahtila

Senioritunti on tauolla 28.10. alkaen.

Uusi iltapäivätunti keskiviikkoisin klo 13-14 Masalan monitoimintalon liikuntasalissa (kirjaston sisäänkäynti). Tunnille voivat tulla myös nuoremmat, jotka haluavat kevyemmän iltapäivän liikuntatuokion.

Luvassa on vaihtelevaa musiikkia ja hyväntuulista liikuntaa, jossa ei hypitä ja jossa asentoja vaihdetaan rauhallisesti. Tunti vetreyttää, vahvistaa lihaksia ja rentouttaa. Sisältöön kuuluu sykkeen nostoa ja kehon lämmittelyä, tasapainoharjoituksia, lantionpohjatreeniä, koordinaatiota, lihaskuntoa ja venyttelyä.

Mukaan ei tarvita muuta kuin vesipullo ja päälle joustavat vaatteet. Jalassa voi olla jumppatossut tai sisäliikuntakengät, mutta myös sukkasiltaan tai paljain jaloin voi olla. Salilla on jumppa-alustoja, halutessaan voi tuoda oman.

Tule mukaan liikkumaan hyvässä seurassa! Ohjaajana Karita. Ilmoittautuminen etukäteen jäsenrekisterin kautta tai kertamaksu 8 €. Koko syyskausi (17 kertaa) 50 €. Jos otat tämän lisäksi yhden päiväjumpan (ti tai pe) on yhteishinta 70 €. Jos otat tämän lisäksi 2 päiväjumppaa (ti ja pe) on yhteishinta 100 €.

Osallistumismaksun lisäksi tulee seuran jäsenmaksu 35 € kalenterivuodessa.

* =kevyt jumppa

** =keskiraskas

*** =raskas