Kesäleirit 2022

Masalan Kisa järjestää kesällä 2022 liikunnallisia kesäleirejä viikolla 23-24 sekä treenileirejä viikolla 25 (voimistelu tai pallopelit & parkour).

Liikunnalliset kesäleirit 1.-4. luokkalaisille järjestetään kesällä 2022 ma-pe 6.-10.6. (vko 23) ja ma-pe 13.-17.6. (vko 24)

Kokopäiväleiri, 145EUR/vko, ma-pe klo 9-16 sis. lounas ja välipala
Aamupäiväleiri, 85EUR/vko, ma-pe klo 9-13 sis. lounas

Ilmoittaudu mukaan!

Leirillä pääset tutustumaan monipuolisesti useisiin liikuntalajeihin osaavien ja koulutettujen ohjaajiemme johdolla. Lajeina mm. sulkapallo, telinevoimistelu, koripallo, tennis, parkour, jalkapallo, sähly, frisbeegolf, suunnistus.

Leirien vastuuohjaaja on liikuntatieteiden opiskelija Jyväskylän yliopistosta, jolla on vahva lajituntemus telinevoimistelusta ja jalkapallosta.

Sporttailun lisäksi kesäleireillä leikitään ja pelataan yhdessä sekä syödään hyvin. Leirien käytössä on Masalan Monitoimitalon kokous-/kerhotila, jossa syömme, sekä Nissnikun koulun liikuntasali. Ulkona liikutaan Framin urheilupuistossa ja sen lähiympäristössä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu MasKin jäsenrekisterin kautta. Tietokoneelta mentäessä klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta “kirjaudu jäsenrekisteriin”. Puhelimelta tai tabletilta kirjautuminen tapahtuu vasemmasta valikosta. Ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiin tulee vahvistusviesti sekä lasku. Tarkistathan, että vahvistus ja lasku tulevat sähköpostiin.

Leirin laskun eräpäivä on 20.5.2022. Käytäthän maksaessa laskussa olevaa viitenumeroa.

Leiriläiset ovat vakuutettuja leiripäivän ajan. Leirille osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Peruutusehdot

Leiripaikan voi peruuttaa maksutta 10.5. saakka. 11.5.-23.5. perutuista paikoista veloitetaan 50 % leirihinnasta. 24.5.- 7 vrk ennen leirin alkua veloitetaan 75 %. Alle 7 vrk ennen leirin alkua perutuista paikoista veloitetaan koko hinta.  Mikäli haluat peruuttaa paikan, ota yhteyttä toimintakoordinaattori@masalankisa.fi.

Lisätietoja

toimintakoordinaattori@masalankisa.fi

avainsanat: Kirkkonummi, kesäleiri, 2022, liikuntaleiri, kesäleirit Kirkkonummella