Kausitiedote kevät 2020

MasKi-Gym lastenryhmien kausitiedote

Kauden aloitus, lopetus ja lomat

Kevätkausi alkaa tiistaina 7.1. ja päättyy sunnuntaina 17.5. jos saamme olla koululla niin pitkään. Hiihtolomaa pidämme su 16.2. – la 22.2. Pääsiäisenä ei ole tunteja to 9.4. – ma 13.4.  Vapputauko on to 30.4. -pe 1.5. Nettisivujen kalenterista näkee nämä myös.

Kokeilukerrat, peruutusehdot ja laskut

Lastenryhmissämme voi käydä ensimmäiset 2 viikkoa kokeilemassa ja tänä aikana paikan voi vielä peruuttaa ilmoittamalla tähän sähköpostiosoitteeseen. Tämä koskee myös maksuttomia MyHobby-ryhmiä. Näin saamme seuraavalle jonossa paikan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa kautta. Maksaessanne käyttäkää oikeita viitenumeroita ja noudattakaa eräpäiviä. Jos tarvitsette eräpäivän siirtoa, olkaa yhteydessä tähän osoitteeseen. Näette omat laskunne jäsenrekisterissä kohdasta “Omat tiedot”. Seuran jäsenmaksu vuodelle 2020 laskutetaan myöhemmin keväällä.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Halutessanne voitte ottaa Jumppaturvavakuutuksen jäsenrekisterissä hintaan 4 euroa/vuosi (9/19-8/20). Jos otitte vakuutuksen syyskaudelle, se on edelleen voimassa kevät- ja kesäkauden.

Arvotavarat

Lasten tunnit pidetään pääasiassa Nissnikun yläkoulun liikuntasalissa. Sisäänkäynti hammaslääkärin kanssa samasta ovesta.  Pukuhuoneeseen ei tule jättää arvotavaroita, vaan ne voi ottaa salin puolelle mukaan.  Viikonloppuisin ulko-ovi on lukossa, joten tulkaa tunneille ajoissa. Ovi lukitaan tunnin alkaessa.