Kausitiedote syksy 2019

Kautemme alkaa sunnuntaina 1.9. ja päättyy viimeistään su 15.12. Syyslomaa pidetään su 13.10.-la 19.10. Itsenäisyyspäivänä pe 6.12. ei ole tunteja.

Huomioikaa, että liikuntaryhmämme ovat siirtyneet alakoululta yläkoulun saliin. Viikonloppuisin ulko-ovi on lukossa, joten saatamme tarvita saattavien vanhempien apua oven avaajina. Jos kukaan ei ole avaamassa ovea (la-su) odottakaa ovella. Olette oikeassa paikassa (sama sisäänkäynti josta hammaslääkäriin) ja ohjaaja tulee avaamaan teille oven.

Ohjaajan tunnistatte sinisestä “Ohjaaja”-paidasta ja hän vastaa mielellään kysymyksiinne. Myös tähän sähköpostiin voi laittaa tiedusteluja. Lapset ovat tunnilleilla ilman vanhempien seuraa paitsi perheliikunnassa. Saattajat voivat toki odottaa pukuhuoneessa tai koulun aulassa (tai ovivahtina). Huomatkaa, että useiden lasten tuntien aikaan pyörii myös aikuisille liikuntaryhmiä! Treenikamat siis mukaan! Aikuisten tunneille on ilmainen tutustuminen 1.9.-7.9. Tervetuloa!

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta. Halutessanne voitte ottaa Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/vuosi jäsenrekisteristä. Kertokaa ohjaajalle jos lapsellanne on jotakin erityishuomiota vaativaa, kuten haasteita motoriikassa tai ryhmässä toimimisessa tai sairauksia, jotka voivat vaikuttaa liikuntatuokioon.

Lasten ryhmissä voi käydä ilmoittautumisen jälkeen 2 kertaa kokeilemassa. Jos ryhmä ei tunnu oikealta ja haluatte perua tai vaihtaa paikkaa, olkaa yhteydessä minuun ennen laskun eräpäivää. Peruutusta ei voi tehdä ohjaajalle. Olette saaneet laskun ilmoittautumisen yhteydessä pl. MyHobby-ryhmät. Käyttäkää oikeaa viitenumeroa ja maksakaa lasku eräpäivään mennessä. Jos tarvitsette säätöä eräpäivän kanssa, voitte siitäkin olla minuun yhteydessä.

Karita Soukko, MasKi-Gym