Sirkus

Kuva: Jukka Ikäheimonen

Sirkus on monipuolinen harrastus ja kehittää mm. esiintymistaitoja, lihaskuntoa, koordinaatiokykyä, tasapainoa, liikkuvuutta, kehontuntemusta ja yhteistyötaitoja.

Laji sopii tytöille ja pojille. Ryhmä 7-14 -vuotiaille.

Sirkuskerhossa tutustutaan erilaisiin sirkuslajeihin kuten akrobatian eri muotoihin, tasapainoiluun ja jonglööraukseen. Jokaiselle sirkustunnille on jokin teema, johon kullakin kerralla keskitytään. Sen lisäksi jokaiseen tuntiin kuuluu lämmittelyn lisäksi lihaskunto- ja venyttely osiot sekä perusakrobatian harjoittelua. Perusakrobatia pitää sisällään erilasia hyppyjä ja eteneviä liikkeitä kuten kuperkeikkojen ja kärrynpyörien variaatioita.

Hinta 85 €. Ohjaajina Alina ja Aino. Uusilta jäseniltä laskutetaan lisäksi MasKin jäsenmaksu 25EUR/lapsi.

UUSI KURSSI: VAUVASIRKUS 4-12 kk! Alkaa la 27.10. klo 15-15.45. Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen iloinen ja liikunnallinen harrastus. Kurssilla temppuillaan ja tasapainoillaan vauvan kanssa, luvassa mm. loruja, pariakrobatiaa ja erilaisia sirkusvälineitä. Kurssin harjoitteet tarjoavat vauvalle monipuolisesti aistivirikkeitä, elämyksiä, onnistumisia ja tukevat vauvan kehonhahmotusta ja -hallintaa. Vauvasirkus edistää vauvan ja aikuisen välistä vuorovaikutussuhdetta. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita ja toiminta ryhmässä tapahtuu vauvan ehdoilla.

Hinta 40 €/ 6 kertaa. Ohjaajana Alina Oksanen. Nissnikun alakoulun liikuntasali.

Ilmoittautuminen alla olevan jäsenrekisterin kautta.