Sirkuskoulu 7-14 v ja Vauvasirkus

Kuva: Jukka Ikäheimonen

Sirkus on monipuolinen harrastus ja kehittää mm. esiintymistaitoja, lihaskuntoa, koordinaatiokykyä, tasapainoa, liikkuvuutta, kehontuntemusta ja yhteistyötaitoja.

Laji sopii tytöille ja pojille. Ryhmä 7-14 -vuotiaille.

Sirkuskerhossa tutustutaan erilaisiin sirkuslajeihin kuten akrobatian eri muotoihin, tasapainoiluun ja jonglööraukseen. Jokaiselle sirkustunnille on jokin teema, johon kullakin kerralla keskitytään. Sen lisäksi jokaiseen tuntiin kuuluu lämmittelyn lisäksi lihaskunto- ja venyttely osiot sekä perusakrobatian harjoittelua. Perusakrobatia pitää sisällään erilasia hyppyjä ja eteneviä liikkeitä kuten kuperkeikkojen ja kärrynpyörien variaatioita.

Ohjaajina Alina ja Aino. Hinta 85 €/kevätkausi. Lisäksi MasKin jäsenmaksu 25EUR/lapsi/vuosi.

UUSI KURSSI: VAUVASIRKUS 4-12 kk! Alkaa ma 7.1. klo 18.10-18.55. Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen iloinen ja liikunnallinen harrastus. Kurssilla temppuillaan ja tasapainoillaan vauvan kanssa, luvassa mm. loruja, pariakrobatiaa ja erilaisia sirkusvälineitä. Kurssin harjoitteet tarjoavat vauvalle monipuolisesti aistivirikkeitä, elämyksiä, onnistumisia ja tukevat vauvan kehonhahmotusta ja -hallintaa. Vauvasirkus edistää vauvan ja aikuisen välistä vuorovaikutussuhdetta. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita ja toiminta ryhmässä tapahtuu vauvan ehdoilla.

Hinta 40 €/ 6 kertaa. Ohjaajana Alina Oksanen. Nissnikun yläkoulun liikuntasali.

Ilmoittautuminen alla olevan jäsenrekisterin kautta. Ilmoittautuminen kevätkauden lasten ryhmiin alkaa vanhoille kävijöille ma 3.12. klo 15 ja uusille ma 10.12. klo 15 jäsenrekisterissä.