MiniSulkis 5-8v.

 

MiniSulkis – sulkapalloa perheen pienimmille!

Tervetuloa mukaan MiniSulkiksen pariin! MiniSulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 5-8-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. MiniSulkis -ryhmä toimii sunnuntaisin Kartanonrannan koululla Kirkkonummen Sundsbergissä klo 11-12.

Koulujen loma-aikoina (syys – joulu – talvi -,  ja kesäloma sekä yleiset pyhäpäivät) ei ole harjoituksia ellei erikseen ilmoiteta. Syyskausi 2023 alkaa elokuussa viikolla 34 ja päättyy joulukuussa viikolla 50. Kevätkausi alkaa viikolla 2 ja päättyy toukokuussa.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 ryhmiin alkaa elokuun alussa.

Hinta 75 EUR/kausi +  Masalan Kisan jäsenmaksu 25EUR/vuosi.
Valmentaja: Lauri Valli / Senni Kangas

Monen sulkapalloharrastus alkaa MiniSulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa.  Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa. Tästä alkaa pelaajan polku!

Tutustu iloiseen meininkiin ja ilmoittaudu mukaan. Vanhemman merkitys korostuu apuvalmentajana esimerkiksi heittämällä sulkaa lapsille. Tällöin päävalmentaja pystyy keskittymään koko harjoituskerran pyörittämiseen.

Taitojen kehittyessä voit siirtyä MiniSulkis II jatkoryhmään, joka on tarkoitettu jo seurassa harrastaneille junioreille.

Tiedustelut: toimintakoordinaattori@masalankisa.fi tai sulkapallo@masalankisa.fi