MiniSulkis 3-7v.

MiniSulkis – sulkapalloa perheen pienimmille!

Tervetuloa mukaan MiniSulkiksen pariin! MiniSulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. MiniSulkis -ryhmä toimii sunnuntaisin Kartanonrannan koululla Kirkkonummen Sundsbergissä klo 11-12.

Minisulkis_logo

Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2022 aukeaa syyskaudella 2021 mukana olleille tiistaina 7.12. ja uusille junioreille maanantaina 13.12. klo 10.
Koulujen loma-aikoina (syys – joulu – talvi -,  ja kesäloma sekä yleiset pyhäpäivät) ei ole harjoituksia ellei erikseen ilmoiteta.

Hinta kevätkaudelle on 70 EUR +  Masalan Kisan jäsenmaksu 25EUR/vuosi.
Valmentaja: Otto Danskanen

Monen sulkapalloharrastus alkaa MiniSulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa.  Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa. Tästä alkaa pelaajan polku!

Tutustu iloiseen meininkiin ja ilmoittaudu mukaan. Vanhemman merkitys korostuu apuvalmentajana esimerkiksi heittämällä sulkaa lapsille. Tällöin päävalmentaja pystyy keskittymään koko harjoituskerran pyörittämiseen.

Ilmoittautuminen MasKin jäsenrekisterin kautta tästä tai tietokoneelta käsin sivun oikeasta yläkulmasta ja mobiililaitteella vasemman valikon kautta.