MiniSulkis 3-7v.

Minisulkis_logo

MiniSulkis – sulkapalloa perheen pienimmille!

Tervetuloa mukaan MiniSulkiksen pariin! MiniSulkis on sulkapalloa ja monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille yhdessä vanhemman kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. MiniSulkis -ryhmä toimii sunnuntaisin Kartanonrannan koululla Kirkkonummen Sundsbergissä klo 11-12. Koronarajoitusten vuoksi kevätkausi alkaa alkuperäistä aikataulua myöhemmin eli 7.3.2021.

Lasten ja junioreiden osalta kevätkaudelle 2021 ilmoittautuminen syyskaudella 2020 mukana olleille alkaa maanantaina 7.12. klo 8. Ilmoittautuminen uusille junioreille aukeaa tiistaina 15.12. klo 8. Koulujen loma-aikoina (syys – joulu – talvi -,  ja kesäloma sekä yleiset pyhäpäivät) ei ole harjoituksia ellei erikseen ilmoiteta.

Hinta kevätkaudelle on 40EUR +  Masalan Kisan jäsenmaksu 25EUR/vuosi.

Monen sulkapalloharrastus alkaa MiniSulkiksesta, jossa pidetään hauskaa leikkien ja sulkapalloharjoitusten parissa.  Tunneilla tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa. Tästä alkaa pelaajan polku!

Tutustu iloiseen meininkiin ja ilmoittaudu mukaan. Vanhemman merkitys korostuu apuvalmentajana esimerkiksi heittämällä sulkaa lapsille. Tällöin päävalmentaja pystyy keskittymään koko harjoituskerran pyörittämiseen.

Ilmoittautuminen MasKin jäsenrekisterin kautta tästä tai tietokoneelta käsin sivun oikeasta yläkulmasta ja mobiililaitteella vasemman valikon kautta.