Poikien telinevoimistelu 6-15 v.

MTV:ssä eli miesten telinevoimistelussa on 6 telinettä: permanto, hyppy, rekki, nojapuut, hevonen ja renkaat. Lajissa kehitetään monia ominaisuuksia; voimaa, ketteryyttä, liikkuvuutta, rohkeutta ja kehonhallintaa.

Lajin harrastaminen alkaa pokien telinevoimistelun alkeet I Lepakot ryhmästä. Tunnilla kehitetään voimaa, ketteryyttä, liikkuvuutta, rohkeutta ja kehonhallintaa. Taitojen kehittyessä harjoitellaan voltteja, käsinseisontaa ja erilaisia temppuja.

Poikien telinevoimistelu II Haukat ryhmä on suunnattu pojille, joilla on jo aiempaa harrastustaustaa esim. telinevoimistelusta, parkourista tai muusta vastaavasta toiminnasta. Haukat ryhmässä opetellaan voltteja, käsinseisontaa, MTV Taitoniekka merkin taitoja sekä temppuillaan harrastajien kehityksen mukaan. Haukat ryhmä sopii myös jo pidempään harrastaneille.

Osallistumismaksun lisäksi jäseniltä laskutetaan seuran jäsenmaksu 25EUR kerran vuodessa. Kauden 2022-2023 jäsenmaksu on voimassa heinäkuun 2023 loppuun saakka.

Syyskausi alkaa 22.8. ja päättyy 18.12.2022.
Kevätkausi alkaa 9.1. ja päättyy toukokuussa.

Kevään ryhmiin Ilmoittautuminen myClub jäsenrekisterin kautta ma 12.12. alkaen. Voit tiedustella sopivaa ryhmä toimistolta gym@masalankisa.fi

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Kaikki tunnit pidetään Nissnikun yläkoulun liikuntasalissa osoitteessa Masalantie 268 b.

Navigoi tästä perille