Puistojumpat

MasKi GYMin ulkona pidettävät kesätreenit (puistojumpat) kesä-elokuussa 2024

Treenit pidetään raikkaassa Suomen kesäilmassa pääosin tiistaisin ja/tai torstaisin klo 18.30-19.30. Kalenteri myClubissa ja sivun alaosassa. Paikkana Masalan lähiliikuntapaikan Framin takana oleva nurmialue (Masalantie 258) tai märällä säällä Nissnikun parakkikoulun takana oleva hiekkakenttä. Ei ennakkoilmoittautumista.
GYM kertamaksu 5 €

Ota mukaan oma jumppa-alusta, jos haluat sellaista käyttää, sekä vesipullo. Kahvakuulatunneille oma kuula mukaan. Seuralta löytyy joitakin kuulia lainaan. Epävakaalla säällä jumppa pidetään, sateella peruuntuu. Muutokset mahdollisia, tieto päivittyy myClubin treenikalenteriin, joka löytyy myös sivun alaosasta.

Maksutavat: MobilePay, käteinen (mielellään tasaraha), liikunta-/kulttuuriedut tai korttimaksu. Voit myös saada laskun kesän päätteeksi, jos olet rekisteröitynyt MasKin jäsenrekisteriin. Tuo yhteystiedot (nimi, puh. ja sposti) sisältävä lappu kassaan tunnin alussa maksuksi. Annamme tilaa muille ja vältämme ruuhkaa maksaessa.

Ota mukaan oma jumppa-alusta, jos haluat sellaista käyttää, sekä vesipullo. Kahvakuulatunneille oma kuula mukaan. Epävakaalla säällä jumppa pidetään, sateella peruuntuu. Muutokset mahdollisia.

Kesän 2024 aikataulu:

#puistojumppa #ulkotreeni #kesätreeni #kirkkonummi #masala #kesä