Kesätreenit

Toiminta jatkuu kesällä

  • MasKi GYM ulkotreenit vaihtuvalla teemalla (kesä-elokuu)
  • Sulkapallo pelivuoro (kesäkuu)
  • Katukoris (touko-elokuu)
  • Rantalentopallo (touko-elokuu)

MasKi GYMin ulkona pidettävät kesätreenit (puistojumpat) alkaa kesäkuussa 2024

Treenit pidettiin raikkaassa Suomen kesäilmassa pääosin tiistaisin ja/tai torstaisin klo 18.30-19.30. Kalenteri myClubissa ja sivun alaosassa. Paikkana Masalan lähiliikuntapaikan Framin takana oleva nurmialue (Masalantie 258) tai märällä säällä Nissnikun parakkikoulun takana oleva hiekkakenttä. Ei ennakkoilmoittautumista.
GYM kertamaksu 5 €

Ota mukaan oma jumppa-alusta, jos haluat sellaista käyttää, sekä vesipullo. Kahvakuulatunneille oma kuula mukaan. Seuralta löytyy joitakin kuulia lainaan. Epävakaalla säällä jumppa pidetään, sateella peruuntuu. Muutokset mahdollisia, tieto päivittyy myClubin treenikalenteriin, joka löytyy myös sivun alaosasta.

Maksutavat: MobilePay, käteinen (mielellään tasaraha), liikunta-/kulttuuriedut tai korttimaksu. Voit myös saada laskun kesän päätteeksi, jos olet rekisteröitynyt MasKin jäsenrekisteriin. Tuo yhteystiedot (nimi, puh. ja sposti) sisältävä lappu kassaan tunnin alussa maksuksi. Annamme tilaa muille ja vältämme ruuhkaa maksaessa.

Sulkapallon kesävuorot kesäkuussa

Pelivuoro MasKin jäsenille Nissnikun koululla maanantaisin 3.-17.6. Verkot laitetaan paikoilleen ja otetaan pois yhdessä. Omat mailat ja pallot mukaan. Seuran jäsenet voivat ottaa vierailijan mukaan, kertamaksu mobilepay 5€/osallistuja.

Klo 17-18.30 juniorit, perheet ja aikuiset. Huom! Juniorit huoltajan valvonnassa.
Klo 18.30-20.00 pelit vain aikuispelaajille.

Beach Volley ja Koris

Pelejä arki-iltaisin Masalassa framin urheilupuistossa. Lisätiedot Ulla Kaasinen 040 5073211 (beach volley) ja Janne Manninen 045 6352305 (koris)

Kesän 2024 ohjelma:

#puistojumppa #ulkotreeni #kesätreeni #beachvolley #katukoris #kirkkonummi #masala #kesä