Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen syyskauden 2021 ryhmiin alkaa jäsenrekisterissä ma 9.8. klo 12:00. Ennakkoilmoittautuminen avataan kevätkaudella 2021 lapsiryhmissä mukana olleille ma 2.8. klo 12:00. Syyskausi alkaa ma 23.8.

Ennen ensimmäistä osallistumista tunnille, tulee ilmoittautua ryhmään jäsenrekisterin kautta. Linkki sivun yläreunassa. Muista vahvistaa ilmoittautumisesi ryhmän valinnan jälkeen ja viedä ilmoittautuminen loppuun saakka jäsenrekisterissä. Saat tämän jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Varmista, että sähköpostiosoite on ajan tasalla. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, ilmoittaudu siihen jonoon, niin pyrimme järjestämään lisäpaikkoja.

Jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen, myös Perheliikuntaan.

Jos tulet mukaan kesken kauden, saat alennusta hinnasta ottamalla yhteyttä gym@masalankisa.fi -sähköpostiin.

Kokeilukerrat

Ilmoittautumisen jälkeen lasten ryhmissä voi käydä ensimmäiset 2 kertaa kokeilemassa tuntia. Emme ota tunnille lapsia, joita ei ole ilmoitettu ryhmään. Näin varmistamme, että ryhmän maksimimäärä ei ylity ja ohjaajia on tarpeeksi kutakin ryhmää varten. Kokeilun jälkeen paikan voi perua alla olevien ohjeiden mukaisesti jos ei halua jatkaa ryhmässä.

Peruutukset

Kausimaksut erääntyvät noin kahden viikon kuluttua aloituksesta/ilmoittautumisesta. Tänä aikana paikkansa voi vielä perua sähköpostitse:  gym@masalankisa.fi  Peruutusta ei voi tehdä ilmoittamalla ohjaajalle. Eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Pidempi aikaisissa sairastapauksissa (4 viikkoa tai yli) voimme palauttaa osan kausimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Suosittelemme, että lasku maksetaan vasta ryhmän alettua, sillä ryhmää ei muodosteta, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. Kunnan rajoittaessa toimintaa koronan takia, kausimaksuja ei palauteta.

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Lasten jumppien hinnat ja tuntikuvaukset näet kunkin lajin omalta sivulta. Hinta on lukukaudelle. Perheliikunnassa sisaralennus 5€/lapsi. Telinevoimistelussa kahdesti tai useammin viikossa käyville -10 €/ryhmä.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 25 €/kalenterivuosi.

Mikäli kunta sulkee sisätilat viikolla 42 tai sitä ennen, palautamme kausimaksun maksaneille puolet syyskauden osallistumismaksusta. Jos sulku tulee voimaan syyskauden lopulla, suhteutamme palautettavan summan jäljellä oleviin toimintaviikkoihin.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf