Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautumiset

Kevään 2022 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 13.12. klo 10.  Syksyn osallistujilla on mahdollisuus ilmoittautua ryhmiin ennakkoilmoittautumisen aikana tiistaista 7.12. klo 10 – maanantaihin 13.12. klo 10. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on avoinna kaikille. Maksuttomissa MyHobby liikuntakerhoissa ilmoittautuminen alkaa kaikille samaan aikaan ti 21.12. klo 10.

Kevätkausi alkaa ma 10.1.2022.

Ennen ensimmäistä osallistumista tunnille, tulee ilmoittautua ryhmään jäsenrekisterin kautta. Linkki on myös sivuston yläreunassa. Muista vahvistaa ilmoittautumisesi ryhmän valinnan jälkeen ja viedä ilmoittautuminen loppuun saakka jäsenrekisterissä. Saat tämän jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Varmista, että sähköpostiosoite on ajan tasalla. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, ilmoittaudu siihen jonoon, niin pyrimme järjestämään lisäpaikkoja.

Jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen, myös Perheliikuntaan.

Jos tulet mukaan kesken kauden, saat alennusta hinnasta ottamalla yhteyttä gym@masalankisa.fi

Kokeilukerrat

Ilmoittautumisen jälkeen lasten ryhmissä voi käydä ensimmäiset 2 kertaa kokeilemassa tuntia. Emme ota tunnille lapsia, joita ei ole ilmoitettu ryhmään. Näin varmistamme, että ryhmän maksimimäärä ei ylity ja ohjaajia on tarpeeksi kutakin ryhmää varten. Kokeilun jälkeen paikan voi perua alla olevien ohjeiden mukaisesti jos ei halua jatkaa ryhmässä.

Peruutukset

Kausimaksut erääntyvät noin kahden viikon kuluttua aloituksesta/ilmoittautumisesta. Tänä aikana paikkansa voi vielä perua sähköpostitse:  gym@masalankisa.fi  Peruutusta ei voi tehdä ilmoittamalla ohjaajalle. Eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Pidempi aikaisissa sairastapauksissa (4 viikkoa tai yli) voimme palauttaa osan kausimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Suosittelemme, että lasku maksetaan vasta ryhmän alettua, sillä ryhmää ei muodosteta, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. Kunnan rajoittaessa toimintaa koronan takia, kausimaksuja ei palauteta.

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Lasten jumppien hinnat ja tuntikuvaukset näet kunkin lajin omalta sivulta. Hinta on lukukaudelle. Perheliikunnassa sisaralennus 5€/lapsi. Telinevoimistelussa kahdesti tai useammin viikossa käyville -10 €/ryhmä.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 25 €/sisäliikuntakausi (elokuu 2021 – heinäkuu 2022)

Ohjattujen tuntien kevätkauden pituus on vähintään 15 kertaa. Mikäli toimintakausi lyhentyy koronarajoitusten takia, suhteutamme palautettavan summan aktiivisiin toimintaviikkoihin nähden.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8.2022 saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf