Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautumiset

Kaikki ilmoittautumiset tehdään jäsenrekisterin kautta. Linkki sivun yläreunassa. HUOM! Ilmoittautuminen on mennyt perille vasta kun olet saanut laskun ilmoittamaasi sähköpostiin, joten muista vahvistaa ilmoittautumisesi ryhmän valinnan jälkeen ja viedä ilmoittautuminen loppuun saakka jäsenrekisterissä. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, ilmoittautukaa siihen jonoon, niin pyrimme järjestämään lisäpaikkoja.

Jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen, myös Perheliikuntaan.

Syyskausi alkaa lauantaina 1.9.2018. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa uusille ti 14.8. klo 18.

Jos tulet mukaan kesken kauden, saat alennusta hinnasta ottamalla yhteyttä gym@masalankisa.fi -sähköpostiin.

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Lasten jumppien hinnat ja tuntikuvaukset näet kunkin lajin omalta sivulta. Hinta on syyslukukaudelle. Perheliikunnassa sisaralennus 5€/lapsi. Telinevoimistelussa kahdesti tai useammin viikossa käyville -10 €/ryhmä.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 25 €/kalenterivuosi.

Peruutukset

Kausimaksut erääntyvät noin kahden viikon kuluttua aloituksesta/ilmoittautumisesta. Tänä aikana paikkansa voi vielä perua sähköpostitse:  gym@masalankisa.fi  Peruutusta ei voi tehdä ilmoittamalla ohjaajalle. Eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Pidempi aikaisissa sairastapauksissa (4 viikkoa tai yli) voimme palauttaa osan kausimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Suosittelemme, että lasku maksetaan vasta ryhmän alettua, sillä ryhmää ei muodosteta, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä: http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf