Ilmoittautuminen, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautumiset

Ennen ensimmäistä osallistumista tunnille, tulee ilmoittautua ryhmään MyClub jäsenrekisterin kautta. Linkki on myös sivuston yläreunassa. Muista vahvistaa ilmoittautumisesi ryhmän valinnan jälkeen ja viedä ilmoittautuminen loppuun saakka jäsenrekisterissä. Saat tämän jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi. Varmista, että sähköpostiosoite on ajan tasalla. Mikäli haluamasi ryhmä on täynnä, ilmoittaudu siihen jonoon, niin pyrimme järjestämään lisäpaikkoja.

Jokainen lapsi tulee ilmoittaa erikseen, myös Perheliikuntaan.

Jos tulet mukaan kesken kauden, ota yhteyttä

Kokeilukerrat

Ilmoittautumisen jälkeen lasten ryhmissä voi käydä ensimmäiset 2 kertaa kokeilemassa tuntia. Emme ota tunnille lapsia, joita ei ole ilmoitettu ryhmään. Näin varmistamme, että ryhmän maksimimäärä ei ylity ja ohjaajia on tarpeeksi kutakin ryhmää varten. Kokeilun jälkeen paikan voi perua alla olevien ohjeiden mukaisesti, jos ei halua jatkaa ryhmässä.

Peruutukset

Kausimaksut erääntyvät noin kahden viikon kuluttua aloituksesta/ilmoittautumisesta. Tänä aikana paikkansa voi vielä perua sähköpostitse:   Peruutusta ei voi tehdä ilmoittamalla ohjaajalle. Eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Pidempi aikaisissa sairastapauksissa (4 viikkoa tai yli) voimme palauttaa osan kausimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Suosittelemme, että lasku maksetaan vasta ryhmän alettua, sillä ryhmää ei muodosteta, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. Mikäli salivuorot perutaan kunnan toimesta (kuten koronapandemia tms.), kausimaksuja ei palauteta.

Hinnasto ja tuntikuvaukset

Ohjattuja tunteja on noin 15 kertaa kauden aikana.

Lasten jumppien hinnat ja tuntikuvaukset näet kunkin lajin omalta sivulta. Hinta on lukukaudelle (syys tai kevät).

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 25 €/sisäliikuntakausi (elokuu – heinäkuu). Mikäli ilmoittaudut useampaan ryhmään, maksa jäsenmaksu vain kerran. Toimisto poistaa ylimääräiset jäsenmaksut laskuilta. Tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostilla.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 5 €/ lukuvuosi. Kauden 2024-2025 vakuutus on voimassa 31.8.2025 saakka.

Avustusta liikunnan harrastamiseen

Järjestöt tukevat lasten liikuntaharrastuksia. Avustusta voi hakea harrastusmaksuihin esimerkiksi Hope ry:n kautta. Koripalloliitton We deliver tukikampanja on käynnissä 8.10.2023 asti. Mikäli tiedät muita auttavia tahoja, voit lähettää tiedon toimistolle, niin lisäämme tiedon tänne.