Seura

Masalan Kisa “MasKi” on yleisseura, joka liikuttaa n. 800 lasta ja aikuista vuosittain eri lajien ja tapahtumien parissa. MasKissa on viisi jaosta: Sulkapallo, lentopallo, koripallo ja MasKi-Gym, joka vastaa lasten ja aikuisten ryhmäliikunnasta kuten telinevoimistelu, perheliikunta yms. sekä aikuisten jumpista. Lisäksi MasKilla on liikunnallinen iltapäiväkerho 1.-2. -luokkalaisille Masalan monitoimitalolla.

Lisää tietoa lajeista ja ryhmistä löytyy ryhmien ja joukkueiden omilta sivuilta.

Säännöllisten liikuntaryhmien lisäksi seura järjestää ja on mukana alueen erilaisissa liikuntatapahtumissa. Järjestämme myös erilaisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä kursseja. Näistä saat lisätietoa parhaiten seuraamalla MasKia Facebookissa.

MasKi toimii Kirkkonummella pääosin Masalan, Sundsbergin ja Luoman alueilla. Käytämme monipuolisesti toiminnassamme alueen koulujen liikuntasaleja ja monitoimitalon liikuntasalia.

Seuran toiminnasta vastaaa seuran hallitus, eri lajien jaostojen johtoryhmät sekä seuran työntekijät. Toimihenkilöitä, ohjaajia, valmentajia ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä seurassa on noin 40.

MasKin yhteystiedot löytyvät sivun alaosasta.

Jäsenmaksu

Seuran jäsenmaksu vuonna 2019 on lapsilta 25EUR ja aikuisilta (yli 18 v.) 35EUR. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa erikseen eri lajien osallistumis- ja kausimaksuista. Syksyllä mukaan tulleilta jäsenmaksu laskutetaan loka-marraskuussa. Koko vuoden mukana olleilta jäsenmaksu laskutetaan helmi-maaliskuussa.

Jäsenyyden irtisanominen

Voit päättää MasKin jäsenyyden ilmoittamalla siitä sähköpostitse toimintakoordinaattori@masalankisa.fi. Jäsentietojen poistaminen edellyttää, että maksut on suoritettu.