Sulkapallo

MasKin sulkapalloilu tarjoaa loistavat olosuhteet kaikenikäisille ja tasoisille lajista kiinnostuneille.

Järjestämme ohjattua valmennusta aloitteleville pelaajille, ja kysynnän & resurssien mukaan myös kehittyneemmille kilpapelaajille. MasKi sulkis on perinteisesti järjestänyt lämminhenkisiä kilpailuja kolmesti vuodessa seuran jäsenille, sekä vierailevillekin osanottajille.

Osallistuminen harjoitus ja pelivuoroille edellyttää Maskin jäsenyyttä, ja pelaajamaksun suorittamista. Ryhmiin tulee ilmottautua etukäteen MasKin jäsenrekisterin kautta, jonne pääsee kirjautumaan ja rekisteröitymään sivun oikeasta yläkulmasta. Ryhmät ja aikataulut löytyvät sivuilta Pelivuorot ja harjoitusajat

Kevätkaudelle 2020 ilmoittautuminen syksyn 2019 ryhmissä oleville alkaa maanantaina 9.12. klo 18. Ilmoittautuminen aukeaa kaikille maanantaina 16.12. klo 18. Ilmoittautumiset MasKin jäsenrekisterin kautta. Aikataulut ja paikat ovat samat kuin syyskaudella 2019.

Kevätkauden kesto 7.1. – 24.5.2020. Koulujen lomaviikoilla koulun salit on suljettu ellei erikseen ilmoiteta.

Mahdollisista poikkeuksista sekä muista ajankohtaisista asioista tiedotetaan MasKi Sulkapallon whatsapp-ryhmässä, sekä näillä sivuilla. Whatsapp-ryhmään lisätään pelaajia pyynnöstä.