Sulkapallo

MasKin sulkapallo tarjoaa loistavat olosuhteet kaikenikäisille ja tasoisille sulkapallosta kiinnostuneille. Järjestämme ohjattua valmennusta aloitteleville pelaajille ja kehittyneemmille kilpapelaajille. MasKi Sulkis on perinteisesti järjestänyt myös lämminhenkisiä kilpailuja seuran jäsenille sekä vierailevillekin osanottajille. Perheen pienimmät voivat aloittaa sulkapalloilun MiniSulkiksesta yhdessä vanhemman kanssa. Yli 7 -vuotiaille on ryhmiä aloitteville sulkapalloilijoille sekä enemmän sulkapalloa pelanneille aktiivi-junioreille. Aikuisille on tarjolla peli- ja harjoitusvuoroja sekä ohjattua sulkapallovalmennusta.

Ryhmät toimivat Kirkkonummen Masalassa Nissnikun ja Masalan koulujen liikuntasaleissa ja Kartanonrannan koulun liikuntasalissa Sundsbergissä.

Sulkapalloryhmät

MiniSulkis 3-7v.
Sulkapallojuniorit 7-19v.
Aikuisten sulkapallo

Ilmoittautuminen

Lasten ja junioreiden osalta syyskaudelle 2020 ilmoittautuminen aiemmin mukana olleille alkaa keskiviikkona 29.7. klo 12. Ilmoittautuminen kaikille (aikuiset ja uudet sulkapalloilijat) aukeaa maanantaina 3.8. klo 12. Ilmoittautumiset MasKin jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan tietokoneelta mentäessä sivun oikeasta yläkulmasta ja mobiililaitteelta vasemman puoleisesta valikosta.

Syyskausi alkaa maanantaina 17.8. ja päättyy joulukuun puolessa välissä. Koulujen lomaviikoilla (syys- joulu- talvi- kesäloma ja yleiset pyhäpäivät) ei ole harjoituksia ellei toisin ilmoiteta.

Sulkapalloryhmissä voit käydä kokeilemassa yhden kerran veloituksetta ennen ryhmään sitoutumista. Ilmoittautumisen yhteydessä tulevassa laskussa laskun eräpäivä on noin kaksi viikkoa ryhmän aloituksesta. Mikäli et jatka ryhmässä, ilmoitathan siitä sulkapallo@masalankisa.fi.

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran toimesta.

Mahdollisista poikkeuksista sekä muista ajankohtaisista asioista tiedotetaan MasKi Sulkapallon whatsapp-ryhmässä, sekä näillä sivuilla. Whatsapp-ryhmään lisätään pelaajia pyynnöstä.

Yhteystiedot

MasKi sulkapallojaos

sulkapallo@masalankisa.fi