Aikuisten ryhmäliikunta

MasKin GYM -jaoksen ammattitaitoiset ohjaajat liikuttavat aikuisia ryhmäliikunnan parissa viikon jokaisena päivänä kauden aikana. Syyskausi kestää elokuusta joulukuulle ja kevätkausi tammikuusta toukokuulle. Kesäaikaan pidetään parina iltana viikossa puistojumppaa ja järjestämme erilaisia kursseja vuoden aikana. Tuntivalikoimasta löytyy niin kehoa huoltavia rauhallisia tunteja kuin tehokkaita treenejäkin. Tunnit pidetään Nissnikun yläkoulun liikuntasalissa sekä Masalan monitoimitalon liikuntasalissa. Koulujen loma-aikoina salit ovat suljettuina ja tunteja ei pidetä.

Kevätkauden 2021 kalenteri, tulosta pdf-muodossa

lukkarikevät2021

 

 

Ilmoittautuminen kevätkauden ryhmiin alkaa maanantaina 2.1.2021. klo 8 jäsenrekisterissä. Kevätkausi alkaa lähiopetuksessa kun kunnan koronarajoitukset sen sallivat. Tammi- ja helmikuu pidetään etätreenejä, joihin ilmoittaudutaan jäsenrekisterin kautta.

Seuraamalla meitä Facebookissa “Masalan Kisa” saat parhaiten ajankohtaista tietoa!

Hinnat ja ilmoittautuminen

Päiväkohtaisen aikuisten ryhmäliikuntatarjonnan näet myös alla olevasta kalenterista tai ryhmäkalenterista. Joukkuelajien (koripallo, lentopallo ja sulkapallo) tiedot löytyvät omilta lajikohtaisilta sivuilta.

[calendar id=”860″]