Hinnat, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset joko klikkaamalla “kirjaudu jäsenrekisteriin” sivun oikeasta yläkulmasta sekä sivuilla olevan kyseisen jumpparyhmän sivujen kautta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi itsesi. Aikuisten ilmoittautuminen aukeaa ma 16.12. ko 18.00 kevätkauden ryhmiin.

Hinnasto ja maksut

Hinnat keväällä 2020: 65 €/1 jumppa, 120 €/2 tai useampi jumppa tai kertamaksu 8 €. Valitse useamman jumpan vaihtoehto, mikäli haluat käydä vapaasti kaikilla viikkotunneillamme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

Pelkät päiväjumpat (tiistai ja perjantai) yhteishintaan 65 €. Ilmoittaudu molempiin jäsenrekisterin kautta ja laita sitten postia osoitteeseen gym@masalankisa.fi saadaksesi alennushinnan.

Huom: Päiväjumppien lapsiparkki on päättynyt.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35 €/kalenterivuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa ainoastaan tilille. Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä. Myös Sporttipassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä. Sporttipassimaksuohjeet oikeasta sivupalkista. Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (SmartumSaldo, TicketDuo, Eazybreak) Sovi aika: sari.forsgren@masalankisa.fi

Jos haluat maksaa jumppaosallistumisesi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tulosta jäsenrekisterin lasku ja anna sen yhdessä seteleiden kanssa jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Peruutusehdot

Paikan voi peruuttaa ennen laskun eräpäivää. Jo maksettua kausimaksua ei palauteta, ellei jumppaa peruta kokonaan seuran toimesta. Pidemmissä sairastapauksissa osa kausimaksusta voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf