Hinnat, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset joko klikkaamalla “kirjaudu jäsenrekisteriin” sivun oikeasta yläkulmasta sekä sivuilla olevan kyseisen jumpparyhmän sivujen kautta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi itsesi. Aikuisten ilmoittautuminen aukeaa ma 3.8.2020 klo 12 syyskauden ryhmiin.

Hinnasto ja maksut

Hinnat syksyllä 2020: 70 €/1 viikkotunti, 100 €/2  viikkotuntia,  140 €/ 3-14 viikkotuntia tai kertamaksu 8 €. 140 euron kausimaksulla voit käydä vapaasti kaikissa aikuisten ryhmissämme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tai kahden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

PÄIVÄJUMPPATARJOUS: 2 tuntia yhden hinnalla tai 3 tuntia kahden hinnalla. Päivätunteina Pilates+venyttely tiistaisin klo 11-12, Seniorijumppa keskiviikkoisin klo 13-14 ja Päiväjumppa perjantaisin klo 10-11. Kaikki tunnit Masalan monitoimitalolla (kirjaston talo). Eli kaksi viikkotuntia 70 euroa ja kolme viikkotuntia 100 euroa. Pelkkä senioritunti 50 €.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35 €/kalenterivuosi.

Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä. Myös Sporttipassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä sekä voit maksaa SmartumPay -sovelluksen kautta. Löydät tästä Sporttipassin maksuohjeet. Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (TicketDuo, Eazybreak). Jos sinulla on edellä mainittujen palveluntarjoajien ns. maksukortti niin sovi aika maksulle: sari.forsgren@masalankisa.fi. Smartum -kortin maksuja emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.

Jos haluat maksaa jumppaosallistumisesi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tulosta jäsenrekisterin lasku ja anna sen yhdessä seteleiden kanssa jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Masalan Kisan jäsenmaksusta tulee erillinen lasku ja sitä ei voi verotuksellisista syistä maksaa liikuntaseteleillä/kortilla/sovelluksilla.

Peruutusehdot

Paikan voi peruuttaa ennen laskun eräpäivää. Jo maksettua kausimaksua ei palauteta, ellei jumppaa peruta kokonaan seuran toimesta. Pidemmissä sairastapauksissa osa kausimaksusta voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

UUTTA: Syksyllä 2020 laskut ovat kahdessa erässä, jolloin mahdollisen poikkeustilan aikana toista laskua ei tarvitse maksaa. Ilmoittautuessa kaudelle sitoudut kuitenkin koko syyskaudelle, eikä toista erää voi jättää maksamatta jos tunnit jatkuvat normaalisti.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf