Hinnat, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautuminen

Kevään 2023 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa ke 1.12.2022 myClubin kautta. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

Treenit kerran viikossa:
Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua. Maksuvaiheessa valitse GYM aikuiset osallistumismaksu 75 € sekä jäsenmaksu aikuinen 35€.

Treenit kaksi kertaa viikossa:
Valitse ryhmät, joissa haluat käydä. Ilmoittaudu ensin yhteen ryhmään ja valitse maksuvaihtoehdoista GYM aikuiset osallistumismaksu 75 € ja jäsenmaksu 35 €. Tämän jälkeen voit ilmoittautua toiseen ryhmään, jolloin valitset maksuvaihtoehdoksi GYM aikuiset osallistumismaksu 1. lisätreeni 30 €.

Viikon kaikki treenit:
Kun haluat osallistua kolmeen tai useampaan treeniin viikossa tai vaihdella, millä tunnilla haluat käydä, ilmoittaudu ryhmään Aikuiset GYM ryhmäliikunta kaikki treenit. Maksuvaiheessa valitse osallistumismaksu 135 € sekä jäsenmaksu aikuinen 35€.

Hinnasto ja maksut

Hinnat syksyllä 2022: 75 €/1 viikkotunti, 105 €/2  viikkotuntia,  135 €/ kaikki kevätkauden treenit tai kertamaksu 8 €.  Voit myös ilmoittautua kertamaksuryhmään, jolloin osallistumismaksu on 8 €/tunti ja vuoden jäsenmaksu. Näin saat kaikki ryhmien tiedotteet. 135 euron kausimaksulla voit käydä vapaasti kaikissa aikuisten ryhmissämme. Jos valitset yhden tai kahden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä.

Kertamaksuja voi maksaa MobilePayllä, numero 26952 / GYM Masalan Kisa ry

Kausimaksun lisäksi laskutetaan seuran jäsenmaksu 35 €/kausi. Kaudella 2022-2023 maksettava jäsenmaksu on voimassa heinäkuun 2023 loppuun asti. Voit osallistua samalla MasKin jäsenmaksulla kaikkien jaosten toimintaan.

Ohjattujen tuntien kevätkauden pituus on vähintään 15 kertaa. Mikäli toimintakausi lyhentyy koronarajoitusten takia, suhteutamme palautettavan summan aktiivisiin toimintaviikkoihin nähden.

Maksu liikuntaeduilla

Kausimaksun voi maksaa työnantajan tarjoamilla liikuntaeduilla (maksamasi summa kuitataan osallistumismaksustasi)

Maksu palveluntarjoajan sovelluksilla: Epassi ja Eazybreak sekä Smartum pay -sovelluksella käytä hakusanaa ‘MasKi gym’. Löydät tästä tarkemmat Epassin maksuohjeet.

Maksukortit Edenred ja Eazybreak: Jos sinulla on edellä mainittujen palveluntarjoajien ns. maksukortti ota yhteys Sariin: sari.forsgren@masalankisa.fi. Smartum -kortin maksuja emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.

Maksu liikunta- tai kulttuuriseteleillä: Otamme vastaan Smartum-, EdenredVirike- ja TyKy-liikunta/kulttuuriseteleitä. Tarkista että jokaisessa setelissä on nimesi. Anna setelit omalla nimellä varustetussa kirjekuoressa (tms.) jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Peruutusehdot

Paikka tulee peruuttaa viimeistään laskun eräpäivänä, muussa tapauksessa se tulee maksaa kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, vaikka et kävisikään tunneilla. 4 viikkoa tai pidempään kestävissä sairastapauksissa kausimaksusta voi saada hyvitystä lääkärintodistusta vastaan. Ryhmää voi myös vaihtaa. Peruutukset  ja vaihdot voi tehdä vain kirjallisesti osoitteeseen gym@masalankisa.fi. Laskut näkyvät myClub jäsentililläsi ja ne lähetetään jäsenrekisterissä ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos et saa sitä ilmoittautumisen yhteydessä, tarkista roskapostisi.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Vakuutus löytyy Tapahtumat-valikosta, kun kirjaudut MasKin myClub palveluun. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf