Hinnat, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset joko klikkaamalla “kirjaudu jäsenrekisteriin” sivun oikeasta yläkulmasta sekä sivuilla olevan kyseisen jumpparyhmän sivujen kautta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi itsesi. Aikuisten ilmoittautuminen aukeaa ma 2.8.2021 klo 8.00 kevätkauden ryhmiin.

Hinnasto ja maksut

Hinnat syksyllä 2021: 70 €/1 viikkotunti, 100 €/2  viikkotuntia,  140 €/ 3-14 viikkotuntia tai kertamaksu 8 €.  Voit myös ilmoittautua kertamaksuryhmään, jolloin osallistumismaksu on 5 €/tunti ja vuoden jäsenmaksu. Näin saat myös kaikki ryhmien tiedotteet. 140 euron kausimaksulla voit käydä vapaasti kaikissa aikuisten ryhmissämme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tai kahden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35 €/kalenterivuosi.

Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä. Myös Sporttipassi ja Eazybreak käyvät maksuvälineinä sekä voit maksaa SmartumPay -sovelluksen kautta. Löydät tästä Sporttipassin maksuohjeet. Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (TicketDuo, Eazybreak). Jos sinulla on edellä mainittujen palveluntarjoajien ns. maksukortti niin sovi aika maksulle: sari.forsgren@masalankisa.fi. Smartum -kortin maksuja emme valitettavasti pysty vastaanottamaan. Kertamaksun voi maksaa myös MobilePayllä.

Jos haluat maksaa jumppaosallistumisesi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tulosta jäsenrekisterin lasku ja anna sen yhdessä seteleiden kanssa jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Masalan Kisan jäsenmaksusta tulee erillinen lasku ja sitä ei voi verotuksellisista syistä maksaa liikuntaseteleillä/kortilla/sovelluksilla.

Peruutusehdot

Paikka tulee peruuttaa viimeistään laskun eräpäivänä, muussa tapauksessa se tulee maksaa kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, vaikka et kävisikään tunneilla. 4 viikkoa tai pidempään kestävissä sairastapauksissa kausimaksusta voi saada hyvitystä lääkärintodistusta vastaan. Ryhmää voi myös vaihtaa. Peruutukset  ja vaihdot voi tehdä vain kirjallisesti osoitteeseen gym@masalankisa.fi. Laskut tulevat jäsenrekisterissä ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos et saa sitä ilmoittautumisen yhteydessä, tarkista roskapostisi.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf