Hinnat, peruutusehdot ja vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset joko klikkaamalla “kirjaudu jäsenrekisteriin” sivun oikeasta yläkulmasta sekä sivuilla olevan kyseisen jumpparyhmän sivujen kautta. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröidy ensin. Kevään 2022 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa joulukuussa.

Hinnasto ja maksut

Syyskauden treenien kausimaksut nyt puoleen hintaan! 35€/1 viikkotunti, 50€/ 2 viikkotuntia ja 65€ kaikki treenit.

Hinnat keväällä 2022: 75 €/1 viikkotunti, 105 €/2  viikkotuntia,  135 €/ kaikki kevätkauden treenit tai kertamaksu 8 €.  Voit myös ilmoittautua kertamaksuryhmään, jolloin osallistumismaksu on 8 €/tunti ja vuoden jäsenmaksu. Näin saat myös kaikki ryhmien tiedotteet. 135 euron kausimaksulla voit käydä vapaasti kaikissa aikuisten ryhmissämme. Siinä tapauksessa ilmoittaudu jokaiseen ryhmään, jossa mahdollisesti käyt. Jos valitset yhden tai kahden tunnin viikossa, se on sidottu vain siihen ryhmään, eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Ilmoittaudu ryhmään ennen ensimmäistä osallistumistasi tai tule kertamaksulla.

Mikäli kunta sulkee sisätilat viikolla 42 tai sitä ennen, palautamme kausimaksun maksaneille puolet syyskauden osallistumismaksusta. Jos sulku tulee voimaan syyskauden lopulla, suhteutamme palautettavan summan jäljellä oleviin toimintaviikkoihin.

Kausimaksun lisäksi peritään seuran jäsenmaksu 35 €/kausi. Vuonna 2021 maksettava (vanhoilla jäsenilla jo maksettu) jäsenmaksu on voimassa heinäkuun 2022 loppuun asti.

Osallistumismaksun voi maksaa myös työntantajan tarjoamilla liikuntaeduilla (maksamasi summa kuitataan osallistumismaksustasi)

Smartum, Virike ja TyKy liikunta/kulttuuriseteleillä.

Sporttipassi ja Eazybreak sekä SmartumPay -sovellus Smartum pay -sovelluksella käytä hakusanaa ‘MasKi gym’. Löydät tästä Sporttipassin maksuohjeet.

Otamme vastaan aikuisten osallistumismaksuja sähköisillä maksuvälineillä (TicketDuo, Eazybreak). Jos sinulla on edellä mainittujen palveluntarjoajien ns. maksukortti niin sovi aika maksulle: sari.forsgren@masalankisa.fi. Smartum -kortin maksuja emme valitettavasti pysty vastaanottamaan.

Jos maksat jumppaosallistumisesi liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tarkista että jokaisessa setelissä on nimesi.  Anna setelit omalla nimellä varustetussa kirjekuoressa (tms.) jumpan ohjaajalle tai jaoksen puheenjohtajalle, Sarille.

Kertamaksun voi maksaa myös MobilePayllä. MobilePay numero 26952.

Masalan Kisan jäsenmaksusta tulee erillinen lasku ja sitä ei voi verotuksellisista syistä maksaa liikuntaseteleillä/kortilla/sovelluksilla.

Peruutusehdot

Paikka tulee peruuttaa viimeistään laskun eräpäivänä, muussa tapauksessa se tulee maksaa kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, vaikka et kävisikään tunneilla. 4 viikkoa tai pidempään kestävissä sairastapauksissa kausimaksusta voi saada hyvitystä lääkärintodistusta vastaan. Ryhmää voi myös vaihtaa. Peruutukset  ja vaihdot voi tehdä vain kirjallisesti osoitteeseen gym@masalankisa.fi. Laskut tulevat jäsenrekisterissä ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos et saa sitä ilmoittautumisen yhteydessä, tarkista roskapostisi.

Vakuutus

Seura ei ole vakuuttanut liikkujia. Voit tilata kauttamme Suomen Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksen hintaan 4 €/ lukuvuosi. Vakuutus on voimassa 31.8. saakka. Valitse vakuutus jäsenrekisteristä nimellä Jumppaturva. Vakuutusesite löytyy täältä:  http://www.voimistelu.fi/Portals/0/Liitto/Dokumentit/Jumppaturva_2016.pdf