Jalkapallo

MasKin jalkapallojaos on vuosien varrella kasvanut huikeasti. Toiminnassa on tällä hetkellä mukana yli 60 toimihenkilöä sekä yli 400 harrastajaa. Pääosa pelaajista on lapsia, mutta tarjolla on myös jalkapalloa miehille sekä naisille. Saat lisätietoa joukkueiden omilta sivuilta. 3-6 -vuotiaille on tarjolla myös Batman Futiskoulu, josta löydät tietoa Batman Futiksen sivuilta.

MasKissa voit tutustua jalkapalloharrastukseen kuukauden maksutta. Ota yhteyttä joukkueen joukkueenjohtajaan ja sovi harjoitukset, joihin voi tulla mukaan kokeilemaan. Kuukauden ajan harjoittelet joukkueessa oman vakuutuksesi turvin. Kun olet liittynyt koeajan jälkeen osaksi joukkuetta, joukkueenjohtaja hankkii sinulle pelipassin, joka mahdollistaa pelaamisen ja harjoittelun pelipassivakuutuksen turvin. Pelaajalla tulee olla harjoituksissa ja peleissä säärisuojat ja pelikengät. Lisätetoja muista varusteista kuten pallon koosta saat joukkueenjohtajilta.

Kausimaksut vaihtelevat joukkueittain ja niistä saat lisätietoja joukkueenjohtajalta. Kausimaksun lisäksi kaikilta MasKin jäseniltä laskutetaan MasKin jäsenmaksu 25EUR/vuosi (lapsi) 35EUR/vuosi (aikuiset). Kausimaksun lisäksi voi tulla erikseen laskutettavia turnaus- ja leirikuluja.

MasKin joukkueet harjoittelevat kesäisin pääasiassa Masalan Framin tekonurmikentällä. Talvisin harjoitellaan pääosin Masalan kuplahallissa. Joukkueet käyttävät myös Kirkkonummen keskustan kenttiä ja Heikkilän nurmikenttää. Talvisin oheisharjoituksia ja futsalia pelataan Masalan lähialueiden koulujen liikuntasaleissa.

MasKin joukkueiden kenttävuorot 1.4.2018 alkaen

Iloisia hetkiä kuningaslajin parissa!

Jalkapallojaoksen yhteystiedot ja toimihenkilöt

Puheenjohtaja
Janne Rainio
Puh. 040 733 7974
jannesrainio(a)gmail.com
 

Valmennuspäällikkö
Aarne Sulg
Puh. 045 8432511
aarnesulg(a)gmail.com

Varapuheenjohtaja

Eetu Prieur

Talousvastaava
Miikka Saari

Olosuhdevastaava
Kimmo KaskimiesJojovastaava
Marja-Leena Johannsson