Joulujumpat lapsille ja aikuisille

MasKi-Gym järjestää kaikille avoimia liikuntatunteja joulutauon aikana 5 euron kertamaksulla. Hyppää mukaan!

Ke 19.12. klo 18:30-19:15 Sisu-tonttu. Aikuisten tehokas temppurata uusintana itsenäisyyspäivän aatolta. Nosta jalkaa ja sykettä, uskalla ylittää itsesi ja painovoiman lait! Jos olet tunnilla tonttulakki päässä, saat treenin hintaan 4 €!! Karita puikoissa, tontut lyö tahtia. Nissnikun alakoulu.

Ke 19.12. klo 19:20-20:20 RullaPilates. Rauhoitu ja anna hetki aikaa itsellesi. Hengitä. “Ja koukkuselkä suortuu, niin kaikk on mielissään”. Voit ottaa oman rullan mukaan tai lainata ohjaajalta. Lopussa pieni rentoutus “Arkihuolesi kaikki heitä”. Karita ohjaamassa. Nissnikun alakoulu.

To 27.12. klo 17-17:45 Perheliikunta 1-6 v. Energian purkua Monitoimitalon liikuntasalissa lapsille ja vanhemmille yhdessä! Muutaman päivän makoilun ja syömisen jälkeen saatte jälleen posket punaisiksi liikunnasta säästä riippumatta. Touhuilua vetämässä kaikkien rakastama Marianne. Koko perhe sisään viidellä eurolla.

To 27.12. klo 18-19 BodyStep. Käsipainoilla ja Step-laudoilla tehtävä tehokas treeni, jonka vaikeusastetta voit itse säätää käsipainojen suuruudella ja laudan korkeudella. Takaisin ruotuun, mars! Ohjaamassa Karita. Masalan monitoimitalo.

To 27.12. klo 19-20 PalloPilates. Vetreytä kehosi, vahvista korsettisi ja oikaise ryhtisi. Laatupilatesta pallon kanssa. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista. Karita ohjaamassa. Hinta vain 5 €. Masalan monitoimitalo.

La 29.12. klo 10-11 Gymstick Muscle. Ihana lihaskuntotreeni keppiin yhdistetyillä kuminauhoilla, joiden vastusta voit itse säätää. Lisäksi voit valita kuminauhojen jäykkyyden kepin värin mukaan: vihreä – kevyt, sininen – medium, musta – vahva, hopea- extra strong. Ohjaamassa Kristiina. Masalan monitoimitalo. Tule ja näytä/löydä muskelisi!

Ke 2.1. klo 18-18:45 Kiertoharjoittelu. Starttaa uusi vuosi kunnolla! Lihaskuntoa ja sykkeen kohotusta oman kehon painoa sekä lisävälineitä ja -painoja käyttäen. Ei sisällä askelsarjoja. Treenin voi tehdä oman kunnon mukaan. Sopii kaikille.  Vetäjänä Kristiina. Masalan monitoimitalo.

Ke 2.1. klo 18:50-19:35 Kehonhuolto. “Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.” Liikkuvuusharjoituksia, tasapainoa, keskivartalon hallintaa ja rauhallisia venyttelyjä. 45 minuuttia oman kropan huoltoa. Vetäjänä Kristiina. Masalan monitoimitalo.

To 3.1. klo 19-20 Zumba! Nyt tanssitaan jenkkakahvat pois! Tule omana itsenäsi nauttimaan musiikista ja anna sen viedä jalkojasi oikealle ja vasemmalle ja ympäri, kohti valoisaa alkanutta uutta vuotta. Ohjaamassa Miia. Masalan monitoimitalo.

La 5.1. klo 10-11. Kahvakuula. Tehokas raudan nostelutunti koko kropalle. Ei askelsarjoja, vaan lihaskuntoliikkeitä pattereina. Voit ottaa omat kuulat mukaan jos sinulla on. Salilta löytyy joitakin lainakuulia. Tätä treeniä ei kannata missata! Vetämässä Kristiina. Masalan monitoimitalo.

Normaalit kevätkauden tunnit alkava maanantaina 7.1.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *