Kasvomaskin käyttö sisäliikuntatiloissa

Torstaina 1.10. annettiin Kirkkonummen kunnan tilossa, mukaan lukien sisäliikuntatilat, suositus kasvomaskien käytöstä. Masalan Kisan suositus kasvomaskien käytöstä noudattaa annettua THL:n ja Kirkkonummen kunnan välittämää ohjeistusta https://www.kirkkonummi.fi/kasvomaskisuositus-koskettaa-kirkkonummella-myos-liikuntapaikkoja. Olemme tehneet ohjeistukseen muutaman tarkennuksen toimintaamme liittyen. Huomioithan nämä osallistuessasi liikuntaryhmiimme:

– Suosittelemme kasvomaskien käyttöä yli 15 -vuotiaille liikuntapaikkojen yleisissä tiloissa kuten aulassa ja pukuhuoneissa.
– Tule liikkumaan täysin terveenä. Koskee myös huoltajia, jotka tuovat ja noutavat lapsia liikuntaryhmistä, tullaan yleisiin tiloihin vain täysin terveenä.

– Pidä riittävä turvaväli (1-2 metriä) muihin henkilöihin liikuntatunnin aikana.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ryhmissämme.
– Vältä turhaa kokoontumista liikuntapaikoilla.
– Kun yskitään tai aivastellaan, tehdään se kertakäyttöiseen nenäliinaan tai yskitään/aivastetaan omaan kainaloon päin. Muista huolehtia tämän jälkeen käsihygieniasta.
Koko syyskauden ajan Masalan Kisan on kiinnittänyt erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Välineitä on puhdistettu ryhmien välillä ja aikuisliikkujat ovat huolehtineet välineiden puhdistamisesta käytön jälkeen. Puhdistusaineita ja käsidesejä on saatavilla kaikissa ryhmissä. Olemme kiinnittäneet huomiota myös siihen, että tuntien välillä pyritään välttämään ruuhkaa edellisen ja tulevan ryhmän välillä.
Masalan Kisa
Alkuperäinen tiedote julkaistu torstaina 1.10. Päivitetty 4.10. ja 6.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *