Lasten ja nuorten voimistelun kesäkurssit 2024

MasKi GYMin kesäkursseille ilmoittautuminen alkaa!

Kolmen kerran voimistelukurssit keskiviikkoisin Nissnikun koululla kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa. Treenipäivät ovat 5.6, 12.6. ja 19.6.

Ryhmiin ilmoittautuminen myClubin kautta. Tiedustelut

Voimistelukoulu 3-5v klo 17-17:40
Ilmoittaudu myClubissa
Hinta: 15€ / osallistuja

Voimistelukoulussa liikutaan voimistelun alkeistaitoja harjoitellen. Tavoitteena on innostua liikunnasta ja saada onnistumisen kokemuksia. Motoriset taidot kehittyvät leikin ja temppuratojen kautta. Voimistelukoulussa liikutaan monipuolisesti musiikkia, välineitä ja mielikuvia hyödyntäen. Juostaan, hypitään, kieritään, tasapainoillaan, roikutaan, heitetään… Voimistelukoulu luo pohjaa liikunnallisille perustaidoille ja antaa valmiuksia jatkaa harrastamista niin voimistelu- kuin muissakin lajeissa. Harjoituksissa lapsi liikkuu ohjaajan johdolla ilman omaa aikuista. Suositellaan 2018-2020 syntyneille. Sopii voimistelukoulussa mukana oleville ja uusille tutustujille.

Telinevoimistelu 5-8v klo 17:40-18:30 (täynnä) ja 18:30-19:20
Ilmoittaudu myClubissa
Hinta: 15€ / osallistuja

Tervetuloa telinevoimisteluharjoituksiin. Tunti koostuu lämmittelystä, venyttelystä, permanto-osuudesta ja telineradoista. Lajiliikkeiden harjoittelu painottuu joka kerta eri telineille: 

ke 5.6. Rekki ja Airtrack
ke 12.6. Puomi, renkaat ja köydet
ke 19.6. Ponnari, tramppa ja nojapuut

Sopii ryhmissä mukana olleille ja uusille lajiin tutustujille. Lasten ikätaso on huomioitu tuntisuunnitelmissa; harjoittelussa hyödynnetään leikkiä ja mielikuvia.

Telinevoimistelu 9-13v klo 18:30-19:30
Ilmoittaudu myClubissa
Hinta: 15€ / osallistuja

Tervetuloa telinevoimisteluharjoituksiin. Sopii ryhmissä mukana oleville ja uusille lajiin tutustujille. Tunti koostuu lämmittelystä, venyttelystä, permanto-osuudesta ja telineradoista. Lajiliikkeiden harjoittelu painottuu joka kerta eri telineille:

ke 5.6. Rekki ja Airtrack
ke 12.6. Puomi, renkaat ja köydet
ke 19.6. Ponnari, tramppa ja nojapuut

Sopii ryhmissä mukana olleille ja uusille lajiin tutustujille.