Kesäduunia nuorelle: Maski hakee kesäleireille 1-2 apuohjaajaa

Masalan Kisa (MasKi) hakee 1-2 urheilullista ja reipasta 15-17 -vuotiasta nuorta MasKin liikunnallisten kesäleirien apuohjaajaksi.

Kesäleirille osallistujat ovat 1. – 4. -luokkalaisia. Apuohjaajana osallistut aktiivisesti päivän toimintaan, johon kuuluu lasten kanssa liikkumista, puuhailua leiritilassa leikkien ja pelaten, toimit myös apuna lounas – ja välipalatarjoilussa. Apuohjaajalta edellytetään reipasta ja urheilullista asennetta ja hän pitää liikunnasta, ulkoilusta ja lasten kanssa toimimisesta. Aiempi toimiminen apuohjaajana, liikuntaharrastus ja lasten kanssa toimiminen on etu tehtävän hoitamisessa.

Työtä tarjotaan 2-3 viikoksi, viikoille 23-25 (1.-18.6.2020). Työaika on maanantaista perjantaihin noin 6h/pvä klo 8.30-16.30 välillä. Kesäleiripaikkana toimii Masalan monitoimitalon iltapäiväkerhon tila ja lähiympäristö. Koronavirus -tilanteen vuoksi kesäleirien ajankohtaan voi tulla muutoksia ja on mahdollista, että leirejä ei järjestetä. Pidämme valitut apuohjaajat tilanteesta tietoisena ja toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu OP kesäduuni -sivujen kautta https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni. Sivuilta löytyy tarkemmat hakuohjeet. Hakuaika on 16.3.- 19.4.202.

Lisätietoa Masalan Kisasta www.masalankisa.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *