MasKin liikuntaryhmät peruutettu toistaiseksi

Tiedote 12.3.2020, päivitetty 13.3. klo 12.18. ja 19.3.2020 klo 18.28.

Masalan Kisan lapsi – ja aikuisliikkujat,

Masalan Kisan liikuntaryhmien ja iltapäiväkerhon toiminta on keskeytetty toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen hallitus on linjannut “ei välttämättömän harrastustoiminnan” rajoittamisesta . Masalan Kisan osalta rajoitus koskee kaikkia lasten liikuntaryhmiä, aikuisten ryhmäliikuntaa, sulkapalloa, lentopalloa ja koripalloa.

Päivitetty 13.2. klo 16.29. Ryhmien toiminnan keskeytys on voimassa toistaiseksi. Käytämme toiminnassamme Kirkkonummen kunnan tiloja kuten koulujen liikuntasaleja ja Monitoimitalon liikuntasalia. Kunta on toistaiseksi keskeyttänyt liikuntasalien käytön ulkopuolisilta. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme viranomaisten suosituksia asiaan liittyen. Tiedotamme erikseen sähköpostitse toiminnan jatkumisesta.

Päivitetty 19.3. klo 18.29. Kausi- ja osallistumismaksuja ja niiden palauttamista keskeytyksen ajaksi: Kevään 2020 kausi- ja osallistumismaksuja ei palauteta tällä hetkellä, koskee myös vuoden 2020 seuran jäsenmaksua. Masalan Kisan hallitus käsittelee ja päättää asiasta lähiviikkojen aikana ja tiedottaa asiasta jäseniä. Toivomme ymmärrystä asian suhteen.

Masalan Kisa ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *