MasKin liikuntaryhmät keskeytetty toistaiseksi – infoa tilanteesta

Masalan Kisan lapsi – ja aikuisliikkujat,

Masalan Kisan liikuntaryhmien ja toiminta on keskeytetty toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen hallitus on linjannut “ei välttämättömän harrastustoiminnan” rajoittamisesta . Masalan Kisan osalta rajoitus koskee kaikkia lasten liikuntaryhmiä, aikuisten ryhmäliikuntaa, sulkapalloa, lentopalloa ja koripalloa. Iltapäiväkerhon toiminta jatkuu rajoitetusti.

Päivitetty 13.2. klo 16.29. Ryhmien toiminnan keskeytys on voimassa toistaiseksi. Käytämme toiminnassamme Kirkkonummen kunnan tiloja kuten koulujen liikuntasaleja ja Monitoimitalon liikuntasalia. Kunta on toistaiseksi keskeyttänyt liikuntasalien käytön ulkopuolisilta. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme viranomaisten suosituksia asiaan liittyen. Tiedotamme erikseen sähköpostitse toiminnan jatkumisesta.

Päivitetty 8.4.2020. Kausi- osallistumis – ja jäsenmaksut kevätkaudelle 2020: Masalan Kisa on päättänyt hallituksen kokouksessa 25.3.2020, että Masalan Kisan jäsenmaksut laskutetaan normaalisti kaikilta kevätkaudelle 2020 osallistuneilta. Jäsenmaksu on alle 18 -vuotiailta 25EUR ja yli 18 -vuotiailta 35EUR. Jäsenmaksu on voimassa vuoden 2020 loppuun. Jäsenmaksulaskut on lähetetty maaliskuun alussa.

Eri lajien jaokset eli GYM (lasten liikuntaryhmät poislukien sulkapallo sekä aikuisten ryhmäliikunta), sulkapallo, lentopallo ja koripallo päättävät itsenäisesti kevätkauden osallistumismaksujen mahdollisista hyvityksistä tapauskohtaisesti. Jaokset tiedottavat osallistujia asiasta.

Yhteystiedot:

Jäsenmaksut ja muut seuraa koskevat asiat: toimintakoordinaattori@masalankisa.fi

GYM (lasten liikuntaryhmät poislukien sulkapallo ja aikuisten ryhmäliikunta): gym@masalankisa.fi

Sulkapallo: sulkapallo@masalankisa.fi

Lentopallo: jukka.hassinen@masalankisa.fi

Masalan Kisa ry

Alkuperäinen tiedote 12.3.2020, päivitetty 13.3. klo 12.18. ja 19.3.2020 klo 18.28 ja 8.4. klo 14.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *