Uutiset

Kesäduunia nuorelle: Maski hakee kesäleireille 1-2 apuohjaajaa

Masalan Kisa (MasKi) hakee 1-2 urheilullista ja reipasta 15-17 -vuotiasta nuorta MasKin liikunnallisten kesäleirien apuohjaajaksi.

Kesäleirille osallistujat ovat 1. – 4. -luokkalaisia. Apuohjaajana osallistut aktiivisesti päivän toimintaan, johon kuuluu lasten kanssa liikkumista, puuhailua leiritilassa leikkien ja pelaten, toimit myös apuna lounas – ja välipalatarjoilussa. Apuohjaajalta edellytetään reipasta ja urheilullista asennetta ja hän pitää liikunnasta, ulkoilusta ja lasten kanssa toimimisesta. Aiempi toimiminen apuohjaajana, liikuntaharrastus ja lasten kanssa toimiminen on etu tehtävän hoitamisessa.

Työtä tarjotaan 2-3 viikoksi, viikoille 23-25 (1.-18.6.2020). Työaika on maanantaista perjantaihin noin 6h/pvä klo 8.30-16.30 välillä. Kesäleiripaikkana toimii Masalan monitoimitalon iltapäiväkerhon tila ja lähiympäristö. Koronavirus -tilanteen vuoksi kesäleirien ajankohtaan voi tulla muutoksia ja on mahdollista, että leirejä ei järjestetä. Pidämme valitut apuohjaajat tilanteesta tietoisena ja toimimme viranomaisten ohjeistuksen mukaan.

Haku tehtävään tapahtuu OP kesäduuni -sivujen kautta https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni. Sivuilta löytyy tarkemmat hakuohjeet. Hakuaika on 16.3.- 19.4.202.

Lisätietoa Masalan Kisasta www.masalankisa.fi.

MasKin liikuntaryhmät peruutettu toistaiseksi

Tiedote 12.3.2020, päivitetty 13.3. klo 12.18. ja 19.3.2020 klo 18.28.

Masalan Kisan lapsi – ja aikuisliikkujat,

Masalan Kisan liikuntaryhmien ja iltapäiväkerhon toiminta on keskeytetty toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suomen hallitus on linjannut “ei välttämättömän harrastustoiminnan” rajoittamisesta . Masalan Kisan osalta rajoitus koskee kaikkia lasten liikuntaryhmiä, aikuisten ryhmäliikuntaa, sulkapalloa, lentopalloa ja koripalloa.

Päivitetty 13.2. klo 16.29. Ryhmien toiminnan keskeytys on voimassa toistaiseksi. Käytämme toiminnassamme Kirkkonummen kunnan tiloja kuten koulujen liikuntasaleja ja Monitoimitalon liikuntasalia. Kunta on toistaiseksi keskeyttänyt liikuntasalien käytön ulkopuolisilta. Seuraamme aktiivisesti tilannetta ja noudatamme viranomaisten suosituksia asiaan liittyen. Tiedotamme erikseen sähköpostitse toiminnan jatkumisesta.

Päivitetty 19.3. klo 18.29. Kausi- ja osallistumismaksuja ja niiden palauttamista keskeytyksen ajaksi: Kevään 2020 kausi- ja osallistumismaksuja ei palauteta tällä hetkellä, koskee myös vuoden 2020 seuran jäsenmaksua. Masalan Kisan hallitus käsittelee ja päättää asiasta lähiviikkojen aikana ja tiedottaa asiasta jäseniä. Toivomme ymmärrystä asian suhteen.

Masalan Kisa ry

Melontakurssi toukokuussa!

Tulossa torstai-iltaan kolmen kerran melontakurssi 7.5., 14.5. ja 28.5. klo 18 Evitskogissa Storträskjärven uimarannalla. Voit valita yksilökajakin tai kaksikon. Uimataito vaaditaan. Ohjaajana Leevi Koskenniemi.

Hinta: 75 € sisältäen kaikki varusteet ja opetuksen.

Ilmoittautuminen viimeistään 30.4. jäsenrekisterin kautta.

MasKi-Miniathlon, koko perheen liikuntapäivä 4.4. PERUTTU

TAPAHTUMA PERUTTU UIMAHALLIN OLLESSA SULJETTUNA.

Tämä tapahtuma on tarkoitettu juuri sinulle! Pääset kokeilemaan triathlonia eli kolmea kestävyyslajia peräkkäin hyvässä seurassa ja juuri sinun tasollasi.

PYÖRÄILY: Tapaaminen Nissnikun parakkikoulun edessä klo 11.30, josta ohjattu pyöräily uimahallille. Matkan pituus on 6,8 km ja voit mennä sen omaan tahtiin. Koko matkan on pyörätietä. Vaihtoehtoisesti voit pyöräillä suoraan kotoasi uimahallille (Gesterbyntie 41).

JUOKSU: Pyörät ja ylimääräiset tavarat voi jättää uimahallille lukollisiin kaappeihin VIP-pukuhuoneissa ja lähteä juoksemaan. Olemme merkinneet noin 5 km:n lenkin maastoon pääasiassa hiekkateitä pitkin tasaiselle reitille. Vaihtoehtoisesti voit mennä viereiselle yleisurheilukentälle juoksemaan rataa ympäri. Tässä tapauksessa laske juoksemasi kierrokset.

UINTI: Juoksun jälkeen palataan hallille, josta saat osallistumistodistuksen, johon merkitään pyöräilemäsi ja juoksemasi matka. VIP-pukuhuoneissa odottaa myös juomatarjoilu. Uimahallin pääsymaksu tulee maksaa tässä vaiheessa. Ja sitten lopuksi vielä omatoimisesti uimaan. Altaan pituus on 25 m. Voit lopuksi merkata todistukseen uimasi matkan! Tapahtuman päättää rentouttava sauna.

Jos kotiinpaluu pyörällä tuntuu ylivoimaiselta, voi seuralta kysyä pyörän paluukuljetusta.

Osallistumismaksu tapahtumaan on Masalan Kisan jäsenille 5 euroa ja perhelippu 10 euroa. (Riittää, että 1 perheestä on seuran jäsen). Ei-jäsenille vastaavat hinnat ovat 10 ja 15 euroa.

Ilmoittautuminen on auennut jäsenrekisterissä. Varaa paikkasi, sillä niitä on rajoitetusti.

Kevätkausi alkaa 7.1. Tule mukaan!

Muista ilmoittautua ryhmään ennen ensimmäistä osallistumista. MasKi-Gymin aikuisten liikuntaryhmiin voi tulla myös kertamaksulla (8 €) ilman ilmoittautumista. Näet ryhmien paikkatilanteen ryhmäkalenterista. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat jäsenrekisterin kautta, johon pääset sivun yläreunan linkistä.

Joulutreenit

Kaikille avoimet, kertamaksulliset (5 €) joulutreenit Masalan monitoimitalon liikuntasalissa:

Pe 27.12. klo 18-19 Karitan Hipitihop-kinkunsulatus. Sykettä ja punttia ilman koreografioita.

La 28.12. klo 10-11 Kristiinan Gymstick Muscle. Lihaskuntoa vastuskuminauhakepillä.

Pe 3.1. klo 18-19 Miian Friday Night Zumba! Tanssien uuteen vuoteen.

La 4.1. klo 10-11 Karitan lihaskuntostartti kepillä. Rauhallinen, mutta tehokas treeni.

Kevätkauden ilmoittautuminen aukeaa ma 16.12. klo 18

Kevätkauden ryhmiin ilmoittaudutaan uudestaan, vaikka olisit ollut mukana syyskaudella. Syksyllä MasKi-Gymin ja sulkapallon ryhmissä mukana olleille lapsille aukeaa ilmoittautuminen jo ma 9.12. klo 18. Kaikki muut ryhmät aukeavat ma 16.12. klo 18.00.

Ennakkoilmoittautumisen vuoksi ryhmät eivät näy jäsenrekisterissä kaikille ajalla 9.-16.12. Ryhmät tulevat näkyviin maanantaina 16.12. iltapäivän aikana. Nettisivuilta näkyy kuitenkin tiedot kevään ryhmistä.

Tervetuloa mukaan uuteen liikunnalliseen vuoteen 2020!

Näin me liikumme -kampanja

Pimeyttä ja passiivisuutta vastaan, MasKi-Gym kannustaa kaikkia miettimään miten säilyttää aktiivisuus syksyn ja talven läpi. Ehdotamme viikoittaisen suunnitteluhetken pitämistä joko yksin tai koko perheen kanssa, jolloin kalenteriin merkitään tulevan viikon liikuntahetket siten, että joka päivä tulee liikuttua. Jonakin päivänä se voi olla kävelylenkki, toisena sisätreeni, kenties uimahallikäynti, haravointi, pyöräily kouluun/töihin/kirjastoon… Kun liikunta on suunniteltu, se on jo puoliksi tehty! Ei muuta kuin toteuttamaan! Voit kirjata ylös myös millä keinoilla saat arkiliikuntaa lisättyä ja istumista tauotettua.

Keräämme ideoitanne Facebookin, Instagramin ja sähköpostin kautta sekä lasten ryhmissä jaettavilla papereilla, johon voi piirtää toteutuneen liikuntahetken. Osallistuneiden kesken arvotaan koko perheelle liput HopLop tai Duudsonit Activity Park -sisäliikuntapuistoon tai yhdelle 10 x uimahallikortti. Ideoita kerätään 15.12. saakka ja jokainen palautettu idea on oma arpansa. Arvonta suoritetaan 16.12.19. Masalan Kisan ohjaajat ja hallituksen jäsenet eivät voi osallistua arvontaan, mutta hekin voivat lähettää ideoitaan.

Kalenterit esiin! #näinmeliikumme, gym@masalankisa.fi

Telinevoimistelun merkkisuorituspäivä

Lauantaina 30.11. Nissnikun yläkoululla pidetään tyttöjen suorituspäivä klo 12.30 alkaen. Vapaapääsy katsomoon! Tarkempi aikataulu: klo 12.10-12.30 vihkojen jako osallistujille aulassa. Klo 12.30-14 Pronssisuoritukset. Klo 14.10-14.30 vihkojen jako aulassa. Klo 14.30-15.45 Hopea- ja Kultasuoritukset. Aulassa puffetti, josta voi ostaa juomia ja pientä syötävää. Voimistelijat ilmoittautuvat etukäteen jäsenrekisterin kautta.