Uutiset

Aikuisten harrastetoiminta jatkuu normaalisti

Perjantaina 20.11. pääkaupunkiseudulle tiedotettiin tiukemmista rajoituksista koskien aikuisten harrastustoimintaa. Tiukemmat rajoitukset aikuisten harrastetoiminnassa eivät koske Kirkkonummea ja Kirkkonummella voi aikuiset harrastaa normaalisti ryhmäliikuntaa ja palloilulajeja. Toki harrastamisessa tulee noudattaa tämän hetken sääntöjä turvaleistä, kasvomaskin käytöstä ja hygieniasta.

Kirkkonummen kunnan tiedote kokonaisuudessaan https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-tietoa-koronaviruksesta-1232020

Masalan Kisa ry

Aikuisten sisäliikunnan rajoitukset päättyvät

Koronavirustilanteen vuoksi Kirkkonummen kunta rajoitti aikuisten harrastamista kunnan liikuntasaleissa 3.-17.11. Rajoitus päättyy alkuperäisen tiedon mukaan ja aikuiset saavat jälleen harrastaa sisäliikuntatiloissa 18.11. alkaen. Masalan Kisa jatkaa toimintaansa normaalisti keskiviikosta alkaen. Toiminnassa noudatetaan kunnan antamia suosituksia kasvomaskien käytöstä, huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja välineiden puhdistamisesta sekä vältetään ruuhkatilanteita ryhmien vaihtuessa.

Kirkkonummen kunnan tiedote rajoituksen päättymisestä on luettavissa kunnan nettisivuilta https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummen-rajoitukset-tilojensa-kaytosta-kaikessa-aikuisten-sisaharrastustoiminnassa-paattyvat-aiemmin-ilmoitetun-mukaisesti-suosituksia-tartuntojen-leviamisen-estamiseksi-edelleen-tarpeen-noudattaa

Masalan Kisa ry

Masalan Kisan sääntömääräinen syyskokous ke 18.11.

Hei,

Masalan Kisan sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 18.11.2020 klo 18. Koronavirus -tilanteen vuoksi kokous järjestetään virtuaalisesti Google Meet -yhteyden kautta. Tervetuloa mukaan!

Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen toimintakoordinaattori@masalankisa.fi maanantaihin 16.11. mennessä. Näin pystymme lähettämään sinulle kutsulinkin kokoukseen osallistumista varten.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Syyskokous_esityslista_2020

Masalan Kisa ry

Aikuisten sisäliikuntaan rajoituksia 3.-17.11.

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Kirkkonummen kunta on tiedottanut 2.11., että kunnan tiloissa, kuten koulujen liikuntasaleissa, ei saa järjestää aikuisten harrastetoimintaa 3.-17.11. Rajoituksen vuoksi aikuisten ryhmäliikunnassa siirrytään etäohjauksiin tai ulkotreeneihin. Tarkemmat tiedot on lähetetty aikuisten ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuneille sähköpostiin ja tieto päivitetään myös sivuille https://www.masalankisa.fi/aikuisten-liikunta/.

Aikuisten lentopallo, koripallo ja sulkapallo keskeytyy rajoituksen ajaksi 3.-17.11.

Lasten liikuntaryhmät toimivat normaalisti poislukien perheliikunta ja MiniSulkis, jotka on keskeytetty rajoituksen ajaksi.

Kirkkonummen kunnan tiedote https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-rajoittaa-tilojensa-kayttoa-kaikessa-aikuisten-sisaharrastustoiminnassa-suosituksia-myos-koskien-lasten-harrastustoimintaa

Masalan Kisa ry

Tiedote 3.11.2020. Muokattu 6.11. perheliikunnan ja MiniSulkiksen keskeytyksen osalta.

Monitoimitalon tunnit siirtyvät evakkoon

Masalan monitoimitalon remontti siirtää Gymin ryhmäliikuntatunnit kolmeksi viikoksi muihin tiloihin 26.10. – 15.11.2020

Tiistai klo 11-12 Pilates+Venyttely/Karita Lähitapiola Sport Center 2. krs tanssisali

Tiistai klo 19-20 Zumba/Miia Lähitapiola Sport Center 1. krs Beast Strong Taitotila

Tiistai klo 20.05-21 Pilates/Karita Lähitapiola Sport Center 2. krs tanssisali + etäyhteysmahdollisuus

Keskiviikko klo 13-14 Seniorijumppa jää tauolle loppusyksyksi

Torstai klo 19.30-20.30 —> klo 19.00-19.45 Tukilihas- ja Liikkuvuustreeni/Laura Nissnikun koulu

Perjantai klo 10-11 Päiväjumppa/Kristiina Lähitapiola Sport Center 1. krs sulkapallokentät

Lauantain klo 10-11 Gymstick/Karita Lähitapiola Sport Center 1. krs Beast Strong Taitotila

Sunnuntai klo 18-19 Kahvakuula/Maritta Lähitapiola Sport Center 2. krs tanssisali

Sunnuntai klo 19.10-20.30 Yinfysio/Niina Bobäcks Skola, Luoma

Lähitapiola Sport Center löytyy Masalantien varrelta osoitteesta Seppä-Kallen kuja 1. Masalantietä vielä Luomaan päin löytyy Bobäcks Skola osoitteesta Gränsnäsintie 11.

Syyslomaviikko

Kirkkonummella vietetään syyslomaviikkoa viikolla 42. Koulujen salit on suljettuina syyslomaviikolla ja Masalan Kisan liikuntaryhmien toimintaan lomaviikko vaikuttaa seuraavasti:

Masalan Kisan GYM-jaoksen toiminta on lomalla su 11.10. – la 17.10. Tämä koskee ryhmiä: telinevoimistelu-ryhmät ja tanssillinen voimistelu, tempputuokio, perheliikunta, satujumppa, liikuntakerho, pallokerho, koripallokoulu, parkour sekä aikuisten ryhmäliikuntatunnit.

Sulkapalloryhmät mukaan lukien lasten ja aikuisten ryhmät ovat lomalla ma 12.10.-su 18.10.

Lentopallo- ja aikuisten koripalloryhmät ovat lomalla ma 12.10.-su 18.10.

Hyvää syyslomaviikkoa!

Masalan Kisa ry

 

Kasvomaskin käyttö sisäliikuntatiloissa

Torstaina 1.10. annettiin Kirkkonummen kunnan tilossa, mukaan lukien sisäliikuntatilat, suositus kasvomaskien käytöstä. Masalan Kisan suositus kasvomaskien käytöstä noudattaa annettua THL:n ja Kirkkonummen kunnan välittämää ohjeistusta https://www.kirkkonummi.fi/kasvomaskisuositus-koskettaa-kirkkonummella-myos-liikuntapaikkoja. Olemme tehneet ohjeistukseen muutaman tarkennuksen toimintaamme liittyen. Huomioithan nämä osallistuessasi liikuntaryhmiimme:

– Suosittelemme kasvomaskien käyttöä yli 15 -vuotiaille liikuntapaikkojen yleisissä tiloissa kuten aulassa ja pukuhuoneissa.
– Tule liikkumaan täysin terveenä. Koskee myös huoltajia, jotka tuovat ja noutavat lapsia liikuntaryhmistä, tullaan yleisiin tiloihin vain täysin terveenä.

– Pidä riittävä turvaväli (1-2 metriä) muihin henkilöihin liikuntatunnin aikana.
– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ryhmissämme.
– Vältä turhaa kokoontumista liikuntapaikoilla.
– Kun yskitään tai aivastellaan, tehdään se kertakäyttöiseen nenäliinaan tai yskitään/aivastetaan omaan kainaloon päin. Muista huolehtia tämän jälkeen käsihygieniasta.
Koko syyskauden ajan Masalan Kisan on kiinnittänyt erityistä huomiota hyvään hygieniaan. Välineitä on puhdistettu ryhmien välillä ja aikuisliikkujat ovat huolehtineet välineiden puhdistamisesta käytön jälkeen. Puhdistusaineita ja käsidesejä on saatavilla kaikissa ryhmissä. Olemme kiinnittäneet huomiota myös siihen, että tuntien välillä pyritään välttämään ruuhkaa edellisen ja tulevan ryhmän välillä.
Masalan Kisa
Alkuperäinen tiedote julkaistu torstaina 1.10. Päivitetty 4.10. ja 6.10.

AVOIN TYÖPAIKKA: Iltapäiväkerhon ohjaaja

Etsimme reipasotteista, liikunnallista ja lasten kanssa hyvin pärjäävää henkilöä ohjaajaksi 1.-2. -luokkalaisten iltapäiväkerhoon. Toimitilamme ovat Masalan monitoimitalolla ja meillä on käytettävissä monitoimitalon liikunasali, piha-alue sekä viereiset kenttäalueet. Tehtävä sopii myös esim. välivuotta pitävälle opiskelijalle.

Toivomme, että sinulla on hygieniapassi voimassa.

Työaika n. 15-25 h viikko noin klo 12-17 välillä arkipäivisin. Työtehtävä on määräaikainen koko lukuvuodeksi tai sovittavissa myös pelkästään syyslukukaudelle 2020 .

Sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään pikaisesti. Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse 31.8. mennessä sari.forsgren@masalankisa.fi.

Masalan Kisa ry

Syyskaudelle ilmoittautuminen alkaa

Syyskaudelle ilmoittautuminen alkaa 29.7. ja 3.8., tervetuloa liikkumaan kanssamme! Syyskauden 2020 liikuntaryhmät alkavat syyskaudella aiempaa aikaisemmin eli maanantaina 17.8. Ennakkoilmoittautuminen avataan kevätkaudella 2020 lapsiryhmissä mukana olleille keskiviikkona 29.7. klo 12 ja ilmoittautuminen aukeaa aikuisille ja uusille lapsille maanantaina 3.8. klo 12. Ryhmät ja aikataulut ovat jo nähtävissä Masalan Kisan jäsenrekisterin ryhmäkalenterissa sekä kunkin lajin omalla sivullaan.

Lasten ja nuorten maksuttomissa MyHobby -ryhmissä ei ole aiemmin mukana olleilla mahdollisuutta ilmoittautua ennakkoon vaan ilmoittautuminen näihin alkaa kaikille maanantaina 3.8. klo 12.

Ennakkoilmoittautumisen aikana 29.7. klo 12 – 3.8. klo 12, liikuntaryhmät jäsenrekisterissä ovat nähtävissä vain ennakkoilmoittautumiseen oikeutetuille, kun he ovat kirjautuneina jäsenrekisteriin. Ryhmät tulevat näkyviin jäsenrekisteriin, kun ilmoittautuminen aukeaa kaikille. Aikataulut ja ryhmätiedot on kuitenkin nähtävillä nettisivuilla, kunkin lajin omalla sivullaan.

Ilmoittautumiset tapahtuu kaikkiin ryhmiin Masalan Kisan jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääset rekisteröitymään ja kirjautumaan www.masalankisa.fi-sivujen kautta tietokoneelta käsin sivun oikeasta yläkulmasta ja mobiililaitteilla sivun vasemmasta valikosta.

Huolehditaan hygieniasta yhdessä

Huolehdithan, että osallistut tai lapsesi osallistuvat toimintaan täysin terveenä. Jos on lieviäkin sairauden oireita (yskää, nuhaa, kurkkukipua tms.) jää kotiin sairastamaan ja palaa vasta, kun olet täysin terve.

Lapsiryhmissä kädet pestään ohjatusti ennen ryhmän alkua ja välineitä puhdistetaan säännöllisesti. Liikuntasaleissa on puhdistusaineita ja käsidesinfiointi -aineita saatavilla.

Aikuisten ryhmäliikunnassa suosittelemme käyttämään omaa jumppa-alustaa. Alustoja on toki myös saatavilla MasKin kautta kuten ennenkin. Kukin osallistuja huolehtii käyttämiensä MasKin välineiden puhdistamisesta tunnin jälkeen. Puhdistusaineita ja paperia on saatavilla saleissa MasKin puolesta. Liikuntasalit ovat isoja ja saleissa pystyy huolehtimaan riittävästä etäisyydestä muihin liikkujiin.

Tulevalle kaudelle ryhmien laskutusta on muutettu niin, että syyskausi laskutetaan kahdessa erässä mikäli koko syyskauden hinta on enemmän kuin 50EUR. Mikäli toiminta joudutaan keskeyttämään syyskaudella koronaviruksen takia, on mahdollista, että toista maksuerää ei laskuteta, jos kautta on vielä jäljellä useampi viikko. Laskutus syyskauden osalta päätetään kuitenkin jaoskohtaisesti ja siitä tiedotetaan erikseen tarpeen vaatiessa. Syyskaudelle ilmoittautuessa sitoudutaan kuitenkin koko syyskaudeksi toimintaan.

Juoksutreenit alkaa elokuussa

Juoksutreenit sinulle, joka haluat treenata juoksua tavoitteellisemmin. Voit treenata esimerkiksi puolimaratonille tai maratonille tai kohottaa juoksukuntoasi omaksi iloksi. Ryhmään osallistuminen edellyttää, että jaksat juosta yhtämittaisesti vähintään 5km ja tunnet sykettä kohottavat intervallitreenit omaksesi.  Juoksutreeneissä tehdään juoksutekniikkaharjoitteita, koordinaatiota sekä kohotetaan juoksukuntoa erilaisilla intervalliharjoituksilla sekä tehdään juoksua tukevia lihaskuntoharjoitteita.
Torstaisin 13.8. – 1.10.2020 (8 kertaa) klo 17.45 – 18.45
Paikka: Kokoontuminen Nissnikun alakoulun parkkipaikan edustalla. Treenit Masalan ympäristössä ja kuntoradalla.
Ohjaaja: Kristiina Palomäki
Hinta: 54 € (Masalan Kisan jäsenille 44 €)
Ilmoittautuminen etukäteen jäsenrekisterin kautta. Kurssi järjestetään jos vähintään 6 ilmoittautuu. Ryhmän maksimikoko 12.