Uutiset

Uusi perhetunti

MasKi GYMin perhetelinetunti alkaa maaliskuun lopulla 27.3. Tunti pidetään Nissnikun koulun liikuntasalissa ma klo 17-17.50. Osallistuminen kertamaksulla 7€/perhe, ei ennakkoilmoittautumisia. Viimeinen kerta on 15.5.

Tervetuloa temppuilemaan!

Lasten ja aikuisten yhteinen temppuilutunti, jossa pääset harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia telinevoimistelun taitoja. Oma aikuinen avustaa temppujen harjoittelussa. Tunti sisältää yhteisen alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn, muun ajan perheet liikkuvat omatoimisesti liikuntasalissa temppuradoilla.

Sopii perheille, jotka haluavat tutustua telinevoimisteluun sekä harrastajille, jotka haluavat lisäharjoitusta ohjattujen harjoitusten lisäksi. Toimii mainiosti myös muiden lajien oheisharjoitteluna. Isoon saliin mahtuu kaiken ikäiset. Myös aikuiset saavat temppuilla.

Mukaan pehmeät sisäliikuntavaatteet, juomapullo ja sisätiloihin sopivat puhtaat lenkkarit/tossut.

PERHETELINEVOIMISTELU

Lisätiedot GYM lasten liikuntaryhmien koordinaattori Mannu Värre 050 4366 637

Kesätöitä nuorille

Masalan Kisa järjestää kesäkursseja lapsille Masalan Framilla

Apuohjaaja ja somereportteri: Haemme aktiivisia 15-17-vuotiaita nuoria, joilla on kokemusta liikunnan harrastamisesta urheiluseurassa sekä mahdollisesti ohjauskokemusta. Apuohjaajat toimivat liikunnallisten kesäkurssien apuohjaajana. Suunnittelet ja ohjaat lasten liikuntaryhmien toimintaa vastuuohjaajan johdolla. Pääset myös mukaan tekemään some suunnitelmaa ja raportoit kesäkurssien toiminnasta seuran some kanavilla. Innostus sosiaalisen median eri kanaviin ja sisällön tuottoon katsotaan eduksi – aiempaa kokemusta ei vaadita. Työtehtävät sijoittuvat pääosin kesäkuulle, yhteensä 60 työtuntia/apuohjaaja. Työajat sovitaan tarkemmin työtehtäviin valittujen nuorten kanssa.
#kesäduuniOPnpiikkiin

Lähetä hakemuksesi MasKin toimintakoordinaattorille 13.3.−14.4.2023 välillä. Otsikoksi kesätyö 2023. Kerro hakemuksessa harrastustaustasi ja mahdollinen ohjauskokemus/-koulutus.

Lisätietoja

Mannu Värre toimintakoordinaattori@masalankisa.fi

Seuran ylimääräinen kokous

Seuran ylimääräinen kokous pidetään ma 13.3.2023 klo 18:00. Masalan monitoimitalon kokous-/kerhotilassa. Aiheena Masalan Kisan omistaman yhtiön Masalan Tekonurmiyhtiö Oy:n myynnistä päättäminen.

Tervetuloa!
Masalan Kisa ry

Talviloman aikataulu

Harjoitukset ovat pääosin tauolla viikon 8. Oman ryhmän tarkemman aikataulun voit tarkistaa myClub sovelluksen kalenterista.
No training during the winter holiday, week 8. You can check the training schedule in your myClub app.

MasKi GYMin aikuisten talviloman treeniaikataulun voit tarkistaa myös treenikalenterista

Ke 15.2. klo 19.45 MasKi M1 lentopallon kotipeli Nissnikun koululla, kaikki mukaan kannustamaan!

To 16.2. Nissnikun sali on koulun omassa käytössä. GYM Lauran treenit ulkona Framilla klo 19-20, miesten koristreenit peruttu.

Su 19.2. Kartanonrannan talviloma, koskee sulkapalloa ja lentopalloa. Nissnikun ja Masalan koulun teline-, parkour ja sulkapallojuniorien tunnit normaalin aikataulun mukaan.

Su 26.2. Kartanonrannan sali käytössä, treenit jatkuvat. Nissnikun ja Masalan koulun teline-, parkour ja sulkapallojuniorien talviloma.

Ma 27.2. Kaikki treenit jatkuvat normaalisti

Lentopallon M1 joukkue puolustaa mestaruutta

Masalan Kisan M1-lento­pal­lo­jouk­kueen kausi Etelä-Suomen Aluesarjassa on edennyt mallikkaasti. Joukkue on tällä hetkellä ylemmän jatkosarjan kärjessä sarjan edettyä puoleen väliin.

Syyskaudella MasKi voitti alkulohkonsa vakuuttavasti häviämättä peliäkään.

Lue uutinen kokonaisuudessaan Kirkkonummen Sanomien verkossa

Seuraa somessa MASKILENTIS

Tule kannustamaan MasKia  keskiviikkona 15.2. klo 19.45 Nissnikun koululle

Kuulumisia Koriskoulusta

Pikkusudet Koriskoulu I treenaa lauantaisin Nissnikun koululla. Syksyllä aloittanut ryhmä on saanut mukavasti uusia pelaajia mukaan. Osallistujat ovat saaneet syksyllä oman pallon ja Pikkususi -kausituotteen. Keväällä mukaan tulevat uudet pelaajat saavat pallon ja kausituotteen maaliskuun aikana. Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan! Lisätiedot löydät täältä

Koriskoulu II jatkaa kevätkautta hyvällä meiningillä ja ryhmä onkin lähes täynnä. Keväällä 2023 järjestetään 4 pelipäivää, jolloin ryhmät on jaettu puoliksi – siniset ja valkoiset. Pelipäivien treeneissä keskitytään ennen kaikkea pelaamiseen.

Aikuisten koriksen lisätiedot löydät tästä: naiset ja miehet

Kevät 2023

Kevätkausi alkaa maanantaina 9.1.2023

Lapsi- ja junioriryhmät: GYM, koripallokoulut ja sulkapallo

GYM aikuiset: ryhmät löytyvät tästä

Sulkapallo aikuiset: ryhmät löytyvät tästä

Lentopallo ja koripallo aikuiset Uusille jäsenille jatkuva ilmoittautuminen. Ryhmät löytyvät myCLubista ja jaosten omilta sivulta.

Hox! Mikäli et ole vielä MasKin jäsen, ilmoittaudu ryhmään mukaan puhelimen selainversiota käyttäen tai ryhmän kotisivuilta löytyvästä ilmoittautumislinkistä.

Tarvitsetko apua, heräsikö kysyttävää? Toimiston tavoitat sähköpostilla tai puhelimella (ma-to klo 9-11) Toimintakoordinaattorin yhteystiedot

myClubin ohjevideo aloita kohdasta 1:31

myClubin ohjeet suomeksi

myClub FAQ – in English

Joulun välipäivien treenit

MasKi-Gym järjestää kaikille avoimia liikuntatunteja joulutauon aikana Masalan monitoimitalon liikuntasalissa 5 euron kertamaksulla. Hyppää mukaan!

Lavis! Nyt tanssitaan! Tule omana itsenäsi nauttimaan musiikista ja anna sen viedä jalkojasi oikealle ja vasemmalle ja ympäri, iloiset askeleet uudelle vuodelle. Ohjaamassa Sari Paajanen. Hinta 8€

Kehonhuolto Vetreytä koko kehoa. Kehonhuolto kehittää koko kropan hyvinvointia ja liikkuvuutta Tarun ohjaamana. Ota oma matto mukaan tai lainaa salilta.

Pilates Rauhoitu ja anna hetki aikaa itsellesi. Hengitä. Laatupilatesta Karitan kanssa. Ota oma matto mukaan tai lainaa salilta.

Step & lihaskunto Nosta jalkaa ja sykettä! Tehokas treeni, jonka vaikeusastetta voit itse säätää painojen suuruudella ja laudan korkeudella. Ohjaamassa Taru. Halutessasi voit ottaa oman jumppamaton mukaan, laudat ovat salilla valmiina.

Kahvakuula Tehokas raudan nostelutunti koko kropalle. Ei askelsarjoja, vaan lihaskuntoliikkeitä pattereina. Voit ottaa omat kuulat mukaan jos sinulla on. Salilta löytyy joitakin lainakuulia. Ohjaajina Taru / Laura.

GYM VÄLIPÄIVIEN TREENIT päivitetty aikataulu (31.12.2022)

Kevätkaudelle ilmoittautuminen

Lapsi- ja junioriryhmät: Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 12.12. klo 10. Ryhmät löytyvät täältä: GYM, koripallokoulut ja sulkapallo

GYM aikuiset Kevään ryhmien ilmoittautuminen on käynnissä, ryhmät löytyvät tästä

Sulkapallo aikuiset Kevään ryhmien ilmoittautuminen on käynnissä, ryhmät löytyvät tästä

Lentopallo ja koripallo aikuiset Uusien jäsenten ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 12.12. klo 10. Ryhmät löytyvät myCLubista ja jaosten omilta sivulta.

Hox! Mikäli et ole vielä MasKin jäsen, ilmoittaudu ryhmään mukaan puhelimen selainversiota käyttäen tai ryhmän kotisivuilta löytyvästä ilmoittautumislinkistä.

Tarvitsetko apua, heräsikö kysyttävää? Toimiston tavoitat sähköpostilla tai puhelimella (ma-to klo 9-11) Toimintakoordinaattorin yhteystiedot

myClubin ohjevideo aloita kohdasta 1:31

myClubin ohjeet suomeksi

myClub FAQ – in English

Kutsu syyskokoukseen

Masalan Kisan sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 21.11.2022 klo 18 Masalan monitoimitalolla Masalan Kisan kokous/kerhon tilassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksessa valitaan vuoden 2023 hallituksen jäsenet. Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä? Lisätietoja hallituksessa toimimisesta MasKissa saat seuran toimintakoordinaattorilta.

Tervetuloa kokoukseen!