Uutiset

Masalan Kisan sääntömääräinen kevätkokous 21.4.21

Masalan Kisan sääntömääräinen kevätkokous pidetään etänä keskiviikkona 21.4.2021 klo 18. Tervetuloa mukaan!

Ilmoitathan osallistumisestasi etukäteen toimintakoordinaattori@masalankisa.fi maanantaihin 19.4. mennessä. Näin pystymme lähettämään sinulle kutsulinkin kokoukseen osallistumista varten.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. https://www.masalankisa.fi/uusi/wp-content/uploads/2021/04/Esityslista_kevätkokous_2021.pdf

Masalan Kisa ry

Etätreenejä huhtikuussa – tule mukaan!

Koronarajoitusten jatkuessa MasKi-Gym järjestää koko huhtikuun seuraavia etätreenejä:

To 1.4. klo 18.30-19.15  Kristiina – Reisi-vatsa-pakara
Ti 6.4. klo 18.30-19.15 Karita – Pilates
Su 11.4. klo 19.15-20 Laura – Lihaskunto
Ti 13.4. klo 18.30-19.15 Kristiina – Kuminauha (pitkä)
Su 18.4. klo 19.15-20 Laura – Lihaskunto
Ti 20.4. klo 18.30-19.15 Karita  – Pilates
Su 25.4. klo 19.15-20 Laura – Lihaskunto
Ti 27.4. klo 18.30-19.15 Kristiina – Kuminauha (pitkä)

Taukojumpat 15 min., Karita/Laura

Tunnit lähetetään livenä Facebook-ryhmän kautta ja ne jäävät katsottavaksi vapaasti omalla ajallasi viikon ajaksi. Taukojumppia on 5 erilaista ja voit käyttää niitä vapaasti.

Koko paketin hinta on 20 €. Ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan jäsenrekisterissä, niin tiedämme onko kiinnostuneita riittävästi tuntien toteuttamiseen. Huomioi, että ilmoittautumisen jälkeen tulee vielä pyytää liittymistä “MasKi-Gym aikuisten jumpat” fb-ryhmään jos et ole siellä vielä.

Ilmoittaudu tästä jos olet jo jäsenrekisterissä: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=458&TapahtumaID=6720

Ilmoittaudu tästä jos et ole vielä rekisteröitynyt: https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=458&TapahtumaID=6720

Kesätöitä 1-2 nuorelle liikunnallisilla kesäleireillä

Masalan Kisa (MasKi) hakee 1-2 urheilullista ja reipasta 15-17 -vuotiasta nuorta MasKin liikunnallisten kesäleirien apuohjaajaksi.

Kesäleirille osallistujat ovat 1. – 4. -luokkalaisia. Apuohjaajana osallistut aktiivisesti päivän toimintaan, johon kuuluu lasten kanssa liikkumista, puuhailua leiritilassa leikkien ja pelaten, toimit myös apuna lounas – ja välipalatarjoilussa. Apuohjaajalta edellytetään reipasta ja urheilullista asennetta ja hän pitää liikunnasta, ulkoilusta ja lasten kanssa toimimisesta. Aiempi toimiminen apuohjaajana, liikuntaharrastus ja lasten kanssa toimiminen on etu tehtävän hoitamisessa. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Työtä tarjotaan 2-3 viikoksi, viikoille 23-25 (7.-24.6.2021). Työaika on maanantaista perjantaihin noin 6h/pvä klo 8.30-16.30 välillä. Kesäleiripaikkana toimii Masalan monitoimitalon iltapäiväkerhon tila ja lähiympäristö.

Haku tehtävään tapahtuu OP kesäduuni -sivujen kautta https://www.op.fi/web/op-uusimaa/kesaduuni. Sivuilta löytyy tarkemmat hakuohjeet. Hakuaika on 15.3.- 18.4.2021.

Lisätietoa Masalan Kisasta www.masalankisa.fi.

12-vuotiaiden ja sitä nuorempien harrastustoiminta käynnistyy!

Olemme saaneet kunnalta luvan aloittaa sisäharrastetoimintaa rajoitetusti 12-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Kevätkaudelle ilmoittautuneet saavat ryhmäkohtaisen viestin jos toiminta alkaa, mutta myös uusia otetaan mukaan ryhmiin, joissa on tilaa. Kunkin ryhmän maksimikoko on 10.

Tilaa on seuraavissa ryhmissä:

Tempputuokio 3-4 v. lauantai

Tempputuokio 5-6 v. lauantai

Satujumppa 3-6 v. perjantai

Poikien telinevoimistelu alkeet 5-12 v. sunnuntai

Tyttöjen ja poikien telinevoimistelun jatkoryhmät

MyHobby Pallopelit 8-12 v. lauantai (maksuton)

Koripallokoulu 10-12 v. lauantai

Lisäksi ulkona pyörii 3-5 -luokkalaisille Parkour-kurssi perjantaisin.

Klikkaa itsesi mukaan liikunnan pariin jäsenrekisterin kautta! Tunnit alkavat ke 10.3. jos tulijoita on riittävästi. Lisätietoja voi kysyä myös gym@masalankisa.fi

 

Parkour-kurssi alakouluikäisille maaliskuussa

Tunnit alkavat 5.3.21 seuraavasti:

3.-5. luokkalaiset pe klo 14.30-15.30
1.-2. luokkalaiset pe klo 15.30-16.30
Tunneilla tehdään alkeis- ja keskitason harjoituksia tempuista ja niiden oikeasta ja turvallisesta tekniikasta.

Paikka: Masalan lähiliikuntapaikka Frami.

Hinta ja ilmoittautuminen: Kurssiin kuuluu koko maaliskuu eli 4 kertaa ja sen hinta on 40 euroa. Minimiosallistujamäärä on 7 ja maksimi 15. Ilmoittautuminen on auennut jäsenrekisterissä. Varaa paikkasi pian. Ilmoitamme torstaina toteutuuko tunnit. Ei tarvitse olla ennestään seuran jäsen osallistuakseen eli kavereita voi kutsua mukaan.

Ohjaaja: Lauri Kortesoja

 

Etätreenejä maaliskuussa

Koronarajoitusten jatkuessa MasKi-Gym järjestää koko maaliskuun seuraavia etätreenejä:

Ma klo 18.30-19.30 Zumba, Miia

Ti klo 18.30-19.15 Pilates, Karita

To klo 18.30-19.15 Kahvakuula/Gymstick, Kristiina

Su klo 19.15-20 Lihastreeni, Laura

Taukojumpat 15 min., Karita/Laura

Tunnit lähetetään livenä Facebook-ryhmän kautta ja ne jäävät katsottavaksi vapaasti omalla ajallasi viikon ajaksi. Zumba toteutetaan omalla alustallaan, jotta musiikki- ja lisenssiasiat saadaan toimimaan, eikä siitä jää tallennetta. Taukojumppia on 5 erilaista ja voit käyttää niitä vapaasti. Ole yhteydessä jos haluat lainata seuran Gymstickiä kotiharjoitteluun. (gym@masalankisa.fi)

Koko paketin hinta on 40 €. Ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan, niin tiedämme onko kiinnostuneita riittävästi tuntien toteuttamiseen. Huomioi, että ilmoittautumisen jälkeen tulee vielä pyytää liittymistä “MasKi-Gym aikuisten jumpat” fb-ryhmään jos et ole siellä vielä.

Koronarajoitukset jatkuvat – harrastustoiminta tauolla myös maaliskuun

Kirkkonummen kunta on tiedottanut koronarajoitusten jatkumisesta alueella ja sen myötä kunnan tilat pysyvät suljettuina ja harrastustoiminta on edelleen tauolla 31.3. saakka. Lisätietoja täältä: https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Aikuisille on tarjolla etätreenejä suljetussa Facebook-ryhmässä ja Zumbaa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan treeneihin!

Luistelukouluja lapsille Framin ulkojäällä

Lauantaina 13.2. ja 20.2.

Alkeisryhmä klo 14-14.45 Ryhmässä opetellaan luistelun perusteita, kuten pystyssä pysyminen, eteen- ja taaksepäin luistelu, jarrutus ja liukuja. Lapsella on hyvä olla vähän kokemusta luistelusta ja pysyy hetken aikaa pystyssä luistimilla. Vanhempi voi olla mukana avustamassa luistimilla. (13.2. RYHMÄ TÄYNNÄ)

Jatkoryhmä klo 15-15.45 Ryhmässä harjoitellaan luistelua ja sirklausta eteen- ja taaksepäin, helppoja käännöksiä, pyörähdyksiä, liukuja ja jarrutuksia.

Hinta on 8 euroa/kerta. Paikka varataan jäsenrekisterin kautta. Ryhmän maksimikoko on 20. Maksu maksetaan vasta paikan päällä joko käteisellä, MobilePayllä tai pankkikortilla. Sää- ja jäävaraus. Ilmoitamme paikan varanneille jos tunti joudutaan perumaan näistä syistä. Molemmille tunneille ilmoittaudutaan erikseen. Varaa paikkasi pian ja muista peruuttaa se, jos et käytä sitä. (jasenrekisteri@masalankisa.fi)

Masalan lähiliikuntapaikka Framin jääkenttä tekonurmen päällä. Ohjaajana Sara Räkköläinen.

Kotitreenejä helmikuussa

Koronarajoitusten jatkuessa MasKi-Gym järjestää koko helmikuun (myös hiihtolomalla) seuraavia etätreenejä:

Ma klo 18.30-19.30 Zumba, Miia

Ti klo 18.30-19.15 Pilates, Karita

To klo 18.30-19.15 Kahvakuula/Gymstick, Kristiina

Su klo 19.15-20 Lihastreeni, Laura

Ma-Pe klo 13-13.15 Taukojumppa, Karita/Laura

Tunnit lähetetään livenä Facebook-ryhmän kautta ja ne jäävät katsottavaksi vapaasti omalla ajallasi seuraavaan treeniin saakka. Zumba toteutetaan omalla alustallaan, jotta musiikki- ja lisenssiasiat saadaan toimimaan, eikä siitä jää tallennetta. Taukojumpat julkaistaan ensimmäisellä viikolla joka päivä ja sen jälkeen ne jäävät sinulle käyttöön loppukuuksi. Ole yhteydessä jos haluat lainata seuran Gymstickiä kotiharjoitteluun. (gym@masalankisa.fi)

Koko paketin hinta on 40 €. Ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan, niin tiedämme onko kiinnostuneita riittävästi tuntien toteuttamiseen. Huomioi, että ilmoittautumisen jälkeen tulee vielä pyytää liittymistä “MasKi-Gym aikuisten jumpat” fb-ryhmään jos et ole siellä vielä.

Tule mukaan liikkumaan! Tästä linkistä pääset suoraan ilmoittautumislomakkeelle jos olet jo jäsen:

https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=458&TapahtumaID=661

Uusille henkilöille linkki jäsenrekisteriin alla. Etätreeneihin osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

https://go.hoika.net/public/Rekisterointi.aspx?sid=458&TapahtumaID=6616

Koronarajoitukset jatkuvat 28.2. saakka

Koronarajoitukset jatkuvat ennallaan Kirkkonummella 28.2. saakka, myös lasten harrastustoiminnan osalta. Lasten ja aikuisten kevätkauden ryhmiä ei päästä aloittamaan vielä helmikuun alusta. Kirkkonummen kunnan tiedote on luettavissa https://www.kirkkonummi.fi/ajankohtaista-tietoa-koronaviruksesta-1232020

Aikuisille on tarjolla etätreenejä suljetussa Facebook-ryhmässä. Lisätietoa https://www.masalankisa.fi/kotitreeneja-tammikuussa/. Helmikuun etätreenien osalta lisäinfoa tulossa pian.

Sisäliikunnan ollessa tauolla nautitaan talvesta ulkona liikkuen!

Masalan Kisa