Uutiset

Vauvasirkus -kurssi 4-12 kk

Vauvasirkus on vauvan ja vanhemman yhteinen iloinen ja liikunnallinen harrastus. Kurssilla temppuillaan ja tasapainoillaan vauvan kanssa. Luvassa mm. loruja, pariakrobatiaa ja erilaisia sirkusvälineitä.

Aika: lauantaisin klo 15-15.45

6 kertaa 27.10.-1.12.2018

Paikka: Nissnikun alakoulun liikuntasali, Masalantie 268A

Hinta: 40 €

Kenelle: 4-12 kk vauvoille ja vanhemmalle (kurssille voi tulla, kun vauva on täyttänyt 4 kk ja jaksaa kannatella päätään.)

Ohjaaja: Alina Oksanen

Kurssin harjoitteet tarjoavat vauvalle monipuolisesti aistivirikkeitä, elämyksiä, onnistumisia ja tukevat vauvan kehonhahmotusta ja -hallintaa. Vauvasirkus edistää vauvan ja aikuisen välistä vuorovaikutussuhdetta. Aikaisempaa kokemusta sirkuksesta ei tarvita ja toiminta ryhmässä tapahtuu vauvan ehdoilla.  Ilmoittaudu mukaan jäsenrekisterin kautta.

Koriskouluille jatkoa lokakuussa!

Lasten ja nuorten koriskoulut jatkuvat 7 kerran kurssina loka-joulukuussa. Koriskoulu sopii kaikille palloilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tunnilla lämmitellään pallon kanssa, tehdään koripalloharjoitteita ja lopuksi pelataan. Sisäliikuntakengät ja juomapullo mukaan.

7-9 v. Lauantai klo 10-11 Nissnikun alakoulun sali

10-13 v. Lauantai klo 11-12 Nissnikun alakoulun sali

Ilmoittaudu mukaan ennen ensimmäistä tuntia jäsenrekisterin kautta. Kurssin hinta on 25 €.

Lasten ja aikuisten maastojuoksukilpailut 30.9.

Masalan Kisan perinteiset leikkimieliset maastojuoksukisat järjestetään sunnuntaina 30. syyskuuta  Masalan Framin urheilupuiston nurmikentällä ja sen läheisyydessä. Tapahtuma alkaa klo 11. Tervetuloa!

Sarjat ja lähtöajat:

n. 150m: 2-3 -vuotiaat tytöt ja pojat klo 11
n. 150m: 4-5 -vuotiaat tytöt ja pojat klo 11.15
n. 500m: 6-7 – vuotiaat tytöt ja pojat klo 11.45
n. 1km: 8-9 -vuotiaat tytöt ja pojat klo 12.15
n. 1km: 10-11 -vuotiaat tytöt ja pojat klo 12.45
n. 3 km metsäpolulla: Yli 11v. ja aikuiset naiset ja miehet klo 13.15

Tytöt ja pojat kisaavat omissa sarjoissaan. Osallistuminen maksaa 2EUR, joka maksetaan paikan päällä käteisellä tai pankki/luottokortilla. Kisoihin  voi ilmoittautua ennakkoon s-postitse toimintakoordinaattori@masalankisa.fi tai paikan päällä 30 min ennen omaa lähtöä.

Kolme ensimmäistä palkitaan mitalilla. Kaikki osallistujat saavat lisäksi pienen palkinnon osallistumisesta.

Osallistujia ei ole vakuutettu Masalan Kisan toimesta. Oma vakuutus on suotava.

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisvoimin. Jos haluat olla mukana auttamassa esimerkiksi numerolappujen jakamisessa, ajanotossa tai ohjaamassa juoksijoita juoksemaan oikeaa reittiä niin ota yhteyttä toimintakoordinaattori@masalankisa.fi. Kaikki apu on tarpeen!

Liikunallinen syyslomaleiri 1.-4. -luokkalaisille 15.-17.10.

Tervetuloa Masalan Kisan liikunnalliselle syyslomaleirille Masalaan 15.-17.10. (maanantai-keskiviikko) Kolmen päivän aikana liikutaan monipuolisesti sisällä ja ulkona Nissnikun alakoululla ja Framin ympäristössä.  Liikkumisen lomassa puuhataan myös leiritilassa esim. piirtäen ja leikkien. Leiritilana toimii MasKin ip-kerhon tila monitoimitalolla. Leiriaika on klo 9-15. Voit valita kuinka monta päivää viikosta lapsi on paikalla 1-3 päivän väliltä.

Ajankohta: 15.-17.10.

Paikka: MasKin ip-kerhon tila Masalan monitoimitalolla Nissnikun alakoulu ja Framin ympäristö

Kohderyhmä: 1.-4. -luokkalaiset

Hinta:
1 pvä 35EUR
2 pvä 65EUR
3 pvä 95EUR

Hinta sisältää: Hintaan kuuluu lounas ja pieni välipala.

Ilmoittautuminen: 3.10. mennessä MasKin jäsenrekisterin kautta:

MasKin jäsenrekisterissä olevat:
https://www.jasentieto.fi/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=458&TapahtumaID=4643

Ei-rekisteröityneet:
https://www.jasentieto.fi/public/Rekisterointi.aspx?sid=458&TapahtumaID=4643

Lisätiedot: Kristiina Palomäki, toimintakoordinaattori@masalankisa.fi, puh. 050 4366 637 (arkisin klo 9.30-15) www.masalankisa.fi

Leirin toteutuminen edellyttää, että jokaiselle päivälle on vähintään 8 ilmoittautunutta. Ilmoittautuneita tiedotetaan mahdollisesta leirin peruuntumisesta 4.-5.10.

PERUUTUSEHDOT
Peruutukset tehtävä 30.9.2018 mennessä toimintakoordinaattori(a)masalankisa.fi. 1.- 7.10. tehdyistä peruutuksista palautamme 50% hinnasta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista täysi maksu, poikkeuksena sairastapaukset lääkärintodistusta vastaan.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan syyslomaleirin oli tarkoitus olla maanantaista perjantaihin. Vähäisen osallistujamäärän vuoksi leiriviikko lyhennettiin maanantaista keskiviikkoon. Torstaina ja perjantaina ei ole leiriä.

MasKin uudet nettisivut 15.8. alkaen

MasKi on julkaissut uudet nettisivut keskiviikkona 15.8. Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihin! Ilmoittautumiset liikuntaryhmiin tapahtuu edelleen jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteriin pääsee kirjautumalla klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta “kirjaudu jäsenrekisteriin”. Useimpiin ryhmiin pääsee myös ilmoittautumaan suoraan kunkin lajin omilta sivuilta.

Sivuja kehitetään ja päivitetään aktiivisesti ja otamme myös mielellämme palautetta vastaan. Mikäli et löydä uusilta sivuiltamme tarvitsemaasi tietoa tai haluat antaa muuta palautetta niin ole yhteydessä seuran toimintakoordinaattoriin: Kristiina Palomäki, puh. 050 4366 637, toimintakoordinaattori@masalankisa.fi.

Koriskoulu 7-13 -vuotiaille alkaa syyskuussa

MasKissa alkaa uutena lasten ja nuorten lajina kuuden kerran koriskoulu. Koriskoulu sopii kaikille palloilusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Tunnilla lämmitellään pallon kanssa, tehdään koripalloharjoitteita ja lopuksi pelataan. Sisäliikuntakengät ja juomapullo mukaan.

7-9 v. Lauantai klo 10-11 Nissnikun alakoulun sali

10-13 v. Lauantai klo 11-12 Nissnikun alakoulun sali

Ilmoittaudu mukaan ennen ensimmäistä tuntia jäsenrekisterin kautta. Kurssin hinta on 20 €.

Telinevoimistelun pikakursseja elokuun lopussa

Tytöille, pojille ja aikuisille

Elokuussa pidämme seuraavat lyhytkurssit:

Alkeet 7-14 v. tytöt

6 kertaa. Ti, ke, to 14.8.-23.8. klo 16-17 Nissnikun alakoulun salissa. Tämän kurssin jälkeen voi siirtyä suoraan pronssiryhmään syyskuussa. Hinta 35 €.

Jatko 7-14 v. tytöt ja pojat

4 kertaa. Ti ja ke 14.8.-22.8. klo 18:45-20 Nissnikun alakoulun salissa. Sopii pronssi-hopeatason tytöille ja Jatko1-2 tason pojille. Useita ohjaajia. Hinta 25 €.

Konkarit 12-19 v. tytöt

6 kertaa. Ti, ke, to 14.8.-23.8. klo 17-18.45 Nissnikun alakoulun salissa. Sopii edistyneille / kulta-timanttitason tytöille, joilla on hallussa mm. arabialainen ja siltakaato. Tunneilla ei tehdä merkkiliikkeitä. Ohjaaja Maria Marrasmaa. Hinta 55 €.

Aikuisten telinevoimistelu

2 kerran treeni torstaisin 16.8. ja 23.8. klo 18.45-20 Nissnikun alakoulun salissa. Sopii miehille ja naisille. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita. Ohjaajana Maria Marrasmaa. Hinta 16 €.

Ilmoittautumien kaikille kursseille on auennut jäsenrekisterissä! Tervetuloa!

 

Viiden kerran porrastreenit 6.8.-3.9.

Masalan Kisa järjestää viiden kerran porrastreenit aikuisille Kirkkonummen Jerikon portaissa maanantaina 6.8.2018 alkaen. Valittava on alkeet- ja jatkoryhmä. Tervetuloa!

Alkeet-ryhmä (8 paikkaa vapaana)
Maanantaisin klo 18-18.45
Ajanjakso: 6.8.-3.9.2018

Jatkoryhmä (1 paikka vapaana)
Maanantaisin klo 19-20
Ajanjakso: 6.8.-3.9.2018

Molemmissa ryhmissä tehdään moipuolisia sykettä kohottavia harjoituksia sekä lihaskuntoa portaita hyödyntäen.

Alkeet-ryhmä sopii vähän tai kohtuullisesti liikkuvalle, joka haluaa kehittää omaa kuntoaa ja saada vaihtelua liikkumiseen. Kaikki harjoitteet voi tehdä oman kunnon mukaan.

Jatkoryhmä sopii enemmän ja/tai tavoitteellisesti liikkuvalle, jolla on jo hyvä pohjakunto. Harjoitteet ovat pitkäkestoisempia ja paikoin vaativampia kuin alkeet-ryhmässä.

Molemmat ryhmät sopivat hyvin esim. juoksun/lenkkeilyn oheistreeniksi jos on esimerkiksi treenaamassa juoksutapahtumaan.

Paikka: Jerikon portaat Kirkkonummella, Jerikonmäki 02480 Kirkkonummi. Kokoontuminen portaiden alaosassa.

Hinta: 30EUR MasKin jäsenet. Ei-MasKin jäsenet 40EUR. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä. Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaseteleillä, myös elektroniset liikuntakortit käy. Jos maksat kortilla, ota yhteys ohjaajaan etukäteen.

Ilmoittautuminen:
Masalan Kisan jäsenrekisterin kautta klikkaamalla sivun oikeasta yläkulmasta “selaa ryhmäkalenteria”. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa per ryhmä.

Jos et ole MasKin jäsen, täytyy myös rekisteröityä, mutta valitse lomakkeen lopusta kohta “En halua liittyä jäseneksi, osallistun vain tapahtumaan”.

Varusteet: Normaalit ulkoliikkumiseen sopivat lenkkivarusteet. Arvoesineet on hyvä jättää autoon tai kotiin, paikalla ei ole valvottua tai lukittavaa säilytystilaa.

Sää: Treenit pidetään säällä kuin säällä eli ei säävarausta.

Ohjaaja: Kristiina Palomäki, toimintakoordinaattori(a)masalankisa.fi

Tervetuloa!

Masalan Kisa ry